Ontmoetingen van Hart tot Hart/ Coachingstrajecten/ Stembevrijding

Hart, Licht en Leven
Noordwijk

Ik begeleid mensen met AD(H)D (met of zonder diagnose); met interne conflicten; met stressklachten. Ik bied afwisselende coaching, afgestemd op wat goed bij jou past en bij wat jij wilt bereiken (m.b.v. verschillende methodieken). Welkom!

Een luisterend oor bieden, authentiek, betrouwbaar en veilig. Ik ben Judith van Kampen van Van Kampen Training en Coaching. Een hele mond vol, maar ik ben er voor jou!  Ja, ik sta ook voor praktisch en nuchter, inzicht in jezelf en in anderen, contact maken en verbinden. Ik begeleid mensen die persoonlijk willen groeien en die daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Gewoon aan de slag met wat er is, van 'hoe het hoort' naar 'wat werkt wel'. 

  • Heb je een vol hoofd, last van veel prikkels?
  • Heb je AD(H)D en wil je leren om effectiever met je AD(H)D om te gaan?
  • Heb je last van stress-klachten?
  • Loop je aan tegen je eigen (tegenstrijdige) gedachten, gevoelens, gedrag?
  • Heb je moeite met het nemen van beslissingen?
  • Heb je moeite om in beweging te komen?
  • Ervaar je dat sommige emoties je belemmeren? 

Zowel mijn coaching als training bestaan uit een afwisseling tussen uitleggen en ervaren, theorie en praktijk, stilstaan en aan de slag. Ik maak gebruik van 'verhalen vertellen', van verschillende methodieken (NLP, Systemisch Werk, Oplossingsgericht Werk, mBIT, Narm, creatief schrijven) Wat past er bij jou of jouw organisatie? Ik lever altijd maatwerk en stem me dus af op jou!

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website van Van Kampen Training en Coaching, of neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten! Van harte welkom!

Over Hart, Licht en Leven

"Ik wil mensen raken in hun hart en hen nabij zijn in hun ontdekkingstocht van het leven."

Mijn naam is Judith van Kampen. Het is mijn missie en dus de missie van Van Kampen Training en Coaching, om – in verbinding met hart, hoofd en buik – enthousiast en energiek nieuwe dingen te creëren, verhalen te vertellen, er te zijn, er te zijn voor anderen, te luisteren, te coachen, te trainen, om zodoende bij te dragen aan Leven in Verbinding, in Liefde, in Vrijheid. Ja, daar wil ik hartstochtelijk aan bijdragen: dat jij lekker in je vel zit, dat je helemaal tot je recht komt, dat al jouw talenten gezien worden, dat je je helemaal voluit kan ontplooien, overal. Dat ieder zich kan ontwikkelen tot de mens die hij of zij in zich heeft. 

Hoe gaat het met jou? Hoe gaat het echt met jou? Waar sta je nu? Wat heb je nodig? Wie of wat zijn je hulpbronnen? Wat wil je bereiken en is je HART helemaal verbonden met je doel? Graag ga ik daarover met je in gesprek. Er zijn zoveel mensen die zich belemmerd weten door allerlei gedachten, gevoelens, die leven naar 'hoe het hoort'. Wat als je kunt kiezen voor 'wat werkt wel'? Ik bied je warmte, veiligheid, een luisterend oor en zal je prikkelen en stimulerende vragen stellen waar nodig. 

 

 


Hart, Licht en Leven

Judith van Kampen

Hoogwakersbosstraat 12
2202SP Noordwijk

Ontmoetingen van Hart tot Hart/ Coachingstrajecten/ Stembevrijding