Stress | Burnout | Trauma | Ontwikkeling | Ik help je het onzichtbare zien.

Komma Coaching
Rijsenhout

Persoonlijke transformatie: In contact met je EigenWijsheid de verandering maken die er voor jou toe doet. Persoonlijk leiderschap, stress, burn-out, verlies en rouw, angst, trauma. Je autonome zenuwstelsel tot rust brengen. Opstellingen.

Als coach, dieptetherapeut, trainer en systemisch begeleider help ik mensen die op zoek zijn naar verandering in hun werk of leven en doe dat op een essentieel, diepliggend niveau. Geen symptoombestrijding, maar samen de verandering brengen die er voor jou werkelijk toe doet.

Ik breng je in verbinding met je Eigen Wijsheid - en dat leidt tot blijvend resultaat

Iedereen is expert op het gebied van zijn vraagstuk, alleen zie je het grootste deel van je eigen expertise niet. Iedereen wordt aangestuurd door onbewuste processen, die in de weg zitten of ondersteunen.

Ik maak in een veilige context zichtbaar waar je in eerste instantie niet bij kunt komen. Daarbij leer ik je om je emoties niet te 'verbannen', maar ze functioneel te maken, zodat ze een waardevolle raadgever zijn in plaats van een bron van stress. Ik help je je binnenwereld te ontdekken, op te ruimen wat daar in de weg ligt en bij je Eigen Wijsheid te komen.

Ik leer je om in een liefdevolle verbinding met jezelf de regie (terug) te nemen op je eigen proces. Opdat je in staat bent dit effectief te vertalen naar oplossingen die passen bij jouw persoonlijkheid en binnen jouw actuele context.

Daarnaast bied ik je de mogelijkheid om je traject te ondersteunen met PPD-resonantie of Access Bars®. Dit zijn methodes die je uit de stress-stand kunnen halen en het effect van de coaching vergroten.

Over Komma Coaching

Net als jij ben ik Reiziger in het Leven; We worden geboren, sterven en daartussen maken we vanalles mee. We doorlopen grofweg dezelfde levensfases en ervaren dat op onze eigen manier. Of op die van de ons vertrouwde omgeving; maar hoort dat wel bij ons? En zo nee, hoe dan wel?

Ik heb me sufgezocht naar de gebruiksaanwijzing van het Leven. Veel afgekeken van anderen om vervolgens te ontdekken dat dat het óók niet was voor mij. Ik leerde - als vele anderen- door keer op keer mijn neus te stoten. Tot ik Jungiaanse Psychologie ging studeren en ik de werking van het onbewuste leerde kennen. Vanaf toen kreeg ik inzicht in de werking van de psyche zelf. Zo kreeg ik handvatten om mijn leven te onderzoeken en er opnieuw vorm aan te geven. En professioneel anderen te begeleiden. Met opleidingen in o.a. Systemisch Werk kreeg ik bovendien een directe en effectieve invulling daarvoor.Ik was gegrepen en niet meer te stoppen. Ik blijf mezelf steeds doorontwikkelen, oa. op het gebied van trauma en stress. Daarbij heb ik het nodige uit mijn eigen historie verwerkt. Hoe meer ik van mezelf opruim, hoe beter ik de klant kan helpen het beste uit zichzelf te halen. Dat maakt me een gelukkig mens.

Niet dat ik nu alle antwoorden heb. Integendeel. Dat hoeft ook niet. Ik heb geleerd de juiste vragen te stellen. En als je de vraag leeft, kan het antwoord komen. Dat kan ik jou ook leren.


Komma Coaching

Monique Damen

Aalsmeerderdijk 539b
1435BR Rijsenhout

Stress | Burnout | Trauma | Ontwikkeling | Ik help je het onzichtbare zien.

Wat doe ik nog meer?

Meditatie
Meditatie Groningen | Zen Centrum Groningen
Groningen
Meditatie cursuscentrum in Groningen: zen meditatie groepscursussen, proeflessen, en individuele meditatie trajecten, retraitedagen. Zenmeditatie workshops en retraites, en bedrijfstrainingen voor werknemers. Zie website onder voor meer info.
13jan
Workshop
Opstellingenworkshop - Samen helen
Leimuiden
Met opstelllingen kijk je naar wat je niet kunt zien. Dat maakt interventies mogelijk die de angel uit je vraag halen en je wezenlijk op weg helpen naar wat je wel wilt of nodig hebt. Ook voor wie geen vraag uitwerkt, is het een helende ervaring.
Familie- en systeemopstellingen
Stress | Burnout | Trauma | Ontwikkeling | Ik help je het onzichtbare zien.
Rijsenhout
Familie-opstellingen, systeemopstellingen. In één avond doe vanuit een diepe verbinding met jezelf en anderen een bijzondere ervaring op, die je verder helpt in het leven. Zowel voor vraagstellers als deelnemers en ongeacht het vraagstuk waar je mee
20jan
Workshop
Helen met tranceritmes
Leimuiden / Rijsenhout
Workshop gebaseerd op het werk van antropologe Dr. Felicitas Goodman. Na de introductie word je begeleid door een ervaring met tranceritmes. Er is gelegenheid tot uitwisseling en de begeleiding zorgt ervoor dat je goed geland weer naar huis gaat.
07dec
Training
Reiki Oefenavond.
Haaften.
Een avond Reiki geven maar vooral ontvangen.
Opleiding en Training
Coach/trainer/intervisor
Austerlitz
08jan
Workshop
Access Bars® - jan/feb met GRATIS Braziliaanse Teentechniek
Haarlemmermeer
Access Bars® is een energetische behandeling, waarbij 32 punten op je hoofd in combinaties worden aangeraakt. Het effect is even persoonlijk als gevariëerd: Van diepe ontspanning tot het loslaten van overtuigingen en je weer veilig kunnen voelen.
10jan
Workshop
Vind je ideale partner - individueel - op afspraak
Individuele sessies, op afspraak
In het hier-en-nu in contact kunnen zijn met je ideale partner. Ook als die (nog) niet in je leven is. De leukste sessie van je leven!
Coaching - Diverse Coaching
Coach/trainer/intervisor
Austerlitz
Massage
'Panta Rhei': Praktijk voor Integratieve Massage, geeft wellness massages
Silvolde
Integratieve Massage is een combinatie van drie verschillende massagevormen aangepast aan ieders wensen en behoeften. Het kan ervaren worden als een reis door je lichaam, met een diepe ontspanning. Deze massage kan je weer terugbrengen in je lijf.
Mindfulness & Compassie
Trainingen en Retraite Dagen voor Stress Vermindering
Delft
Leer hoe u stress kunt loslaten en een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden. Learn how to let go of stress and tap into a happier and healthier way of being. Courses in English - small groups, one-to-one or in a pair.
10jan
Cursus
Intervisie
Katwijk
Reflecterend werken op eigen functioneren en daar op een bijzonder positieve manier feedback op krijgen.
Reiki en magnetiseren
Reiki: een Handreiking om daarna op eigen kracht je weg te volgen.
Eck en Wiel
12feb
Workshop
Opstellingenworkshop - Samen helen
Leimuiden
Met opstelllingen kijk je naar wat je niet kunt zien. Dat maakt interventies mogelijk die de angel uit je vraag halen en je wezenlijk op weg helpen naar wat je wel wilt of nodig hebt. Ook voor wie geen vraag uitwerkt, is het een helende ervaring.
14jan
Retraite
Silent Retreat Day
Delft
Silent Retreat Day, 14 January 2023 Free your body & mind with a special time-out, just for you
Wellness
Kom tot Rust en in je Kracht: ontspannen – ontwikkelen – genieten
Monster
Weldadige klanken begeleiden je hoorbaar en voelbaar naar diepe innerlijke rust. Je hoeft even helemaal niets. Je kan bijkomen, bijtanken. Weer in balans en op kracht komen. Verbinding en inzicht, groei en bloei. Je bent welkom.
Stemwerk & Stemcoaching
Stemklank Workshop: Ontdek je eigen stem - Zielenzang - Samenklank
Monster
Laat met plezier de overtuiging achter je dat je niet kan zingen. Je kan praten, toch? Dan kan je ook zingen! Laagdrempelig en met veel plezier :-)
Massage
Uw Masseur, praktijk voor Oosterse en Westerse massages
Zwijndrecht
Uw Masseur: waar de mens als geheel centraal staat, fysiek en mentaal. Praktijk voor Oosterse en Westerse massages. Diepe ontspanning, ook als u daar doorgaans moeite mee heeft.
Familie- en systeemopstellingen
Ritueel Familie-Systemisch Werk
Katwijk
Ritueel Familie-Systemisch Werk onderscheidt zich door het gebruik van het medicijnwiel. Het werkt vanuit kracht, die in plaats vanuit de pijn van de verstrikking. Ook werk ik met sjamanistisch helende trance reizen en sjamanistisch lichaamswerk.