Coach- beeldend, HSP coach.

Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel
Almelo

Iedereen denkt, droomt en praat in beelden, als je een tekening maakt komt er ook informatie uit het onbewuste naar boven die je via de motoriek van je hand op papier tekent. De coach beeldend vertaalt via het counselen de beelden voor de cliënt.

De client komt binnen met een klacht (die omgezet wordt in een doel) of een doel.Eerst komt er een intake gesprek om te kijken of het doel haalbaar is. Er wordt getekend maar ook gebruik gemaakt van andere materialen zoals verf, klei of er wordt een collage gemaakt. Ook wordt er gebruik gemaakt van  visualisatie en lichaamswerk.  Wat heb je al in huis om je doel te bereiken?Wat ben je nodig? En welke obstakels kun je tegenkomen?. Er zijn meestal zes tot acht sessies nodig. Een sessie duurt 45 minuten. Je hoeft niet te kunnen tekenen, alles wat er op papier komt is goed.

Over Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel

Mijn naam is Wilma Breukelman. Ik ben coach beeldend, HSP coach en beeldend therapeut. Ik werk op holistische wijze. 

Ik denk dat het belangrijk is om je als mens te blijven ontwikkelen. Naast mijn opleidingen als therapeut en coach heb ik dan ook verschillende andere opleidingen gevolgd waaronder Yoga, kinderyoga, mindfulness, intuitieve ontwikkeling, aromatherapie en chakra's en spiritualiteit.

Ik ben altijd al bezig geweest met tekenen en het was heel bijzonder voor mij om tijdens mijn opleiding genezend tekenen tot de ontdekking te komen hoeveel je via het tekenen uit je onderbewustzijn naar boven kunt brengen. Door het maken van een tekenopdracht kun je op papier zichtbaar maken wat er innerlijk speelt. Je komt sneller tot je doel dan alleen met praten. Het is ook echt niet nodig om te kunnen tekenen, wat op papier zichtbaar moet worden verschijnt hoe dan ook wel, alles is goed. Ook maak ik tijdens het coachen gebruik van lichaamswerk, door te voelen kom je tot verhelderende inzichten. Ik merkte dat ik tijdens mijn lessen en het coachen vaak met hooggevoelige mensen te maken heb. Ik heb daarom een opleiding gevolgd tot HSP coach. ( Om tot de ontdekking te komen dat ik zelf toch echt ook wel hooggevoelig ben ; ) 

 

Door zelf tijdens mijn opleiding een jaar lang te werken aan mijn eigen biografie heb ik veel zelfkennis opgedaan en de obstakels uit mijn eigen verleden kunnen oplossen / verwerken.

 

 


Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel

Wilma Breukelman

Planthofsweg 5
7601PH Almelo

Lid van beroepsvereniging

Coach- beeldend, HSP coach.

Wat doe ik nog meer?

Medium
Medium- Healing Medium - Akasha reader/ therapeut
Didam
Medium - Healing Medium Akasha Reader/therapeut - Spiritueel leraar
Meditatie
Stiltewandelingen, Bewegingsmeditaties, Mindfulness, somatische meditaties
Den Haag
Niets ontspant beter dan een Stilte- of Verwonderwandeling in de natuur. Loop een keertje mee! Of kom in de studio een bewegingsmeditatie uitproberen of Mindfulnesstraining volgen.
26apr
Open dag
Twee gratis proeflessen Soepel Bewegen
Voorburg
Woensdagavond 26 april: Kom gratis heerlijk somatisch bewegen en kennismaken. Een les in Soepel Bewegen van 5 kwartier in de studio in Voorburg.
Creativiteit
holistische tekenlessen.
Almelo
Het doel van de lessen is om je bewust te worden van jezelf. Je leert vrijer denken, je wordt meer lichaamsbewust en je stimuleert je eigen creativiteit. Je hoeft niet te kunnen tekenen. Je werkt met verschillende materialen zoals potlood, verf enz.
Massage
Praktijk Natural Touch voor Massage en Bewustwording
Leusden
Kom weer dichter bij jezelf door middel van een holistische massage of een holistic pulse sessie waardoor jij meer rust en ruimte kan ervaren!
Opleiding en Training
Intuïtieve ontwikkeling/mediumschap -Akasha trainingen verschillende Workshops
Didam
19apr
Evenement
Workshop: De Connectie tussen Lichaam en Geest
Voorburg
Zoek jij eindeloos afleiding op je telefoon? Heb je last van boosheid, piekeren, twijfel, uitstelgedrag, perfectionisme? Deze workshop vol praktische bewegingsoefeningen helpt tegen dit soort ondermijnende denkpatronen en automatische reacties.
Voedingsadvies & Coaching
VOEDT-advies & De Beleefkeuken - voor voeding, begeleiding en workshops
Molenhoek & Heumen
Het is mijn streven om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met gezonde vitale voeding. Stap voor stap ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Eten volgens de natuurvoedingswijze zorgt ervoor dat je dichter bij jouw natuur komt.
Healing en reading
Quantum Soul healing in combinatie met Trance healing
Didam
Quantum Soul healing in combinatie met Trance healing
22apr
Evenement
Workshop: De Connectie tussen Lichaam en Geest
Voorburg
Zoek jij eindeloos afleiding op je telefoon? Heb je last van boosheid, piekeren, twijfel, uitstelgedrag, perfectionisme? Deze workshop vol praktische bewegingsoefeningen helpt tegen dit soort ondermijnende denkpatronen en automatische reacties.
Dans & Beweging
Soepel Bewegen, Bewegingsexpressie, Verdiepende bewegingsworkshops
Den Haag
Move your body, change your mind. Ik begeleid activiteiten vol beweging, dans, plezier en meditatie. Mijn activiteiten zijn gericht op ontspannen, vertragen en in je lijf komen. Alle ruimte voor persoonlijke groei. Kom bewegen en ontdekken!