SBRNonline

Small Business Rijk van Nijmegen
Nijmegen

Small Business Rijk van Nijmegen coacht iedereen die een eigen bedrijf wil starten, of wil doorgroeien. Mits het bedrijf/de organisatie iets toevoegt. Dat wil zeggen meerwaarde heeft m.b.t. behoud van de aarde - het universum - of het geluksniveau -

Please to meet you!

Cees van Diemen, coach en trainer van innovatieve en creatieve ondernemers en ondernemende mensen. Ideale klant: 'eigenaar van een Small Business Rijk van Nijmegen, een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt, creatief en innovatief is en een grote persoonlijke inzet toont'. Ondernemers worden begeleid /gecoacht vanaf de brainstormfase (ideevorming) tot grow up en management buy out.
Start je vanuit een uitkering dan worden alle coachkosten betaald. 
Sinds 2019 ben ik coördinator/trainer van ZomerOndernemer Gelderland. Doel: jongeren ondernemender maken waardoor ze kansrijker worden op de arbeidsmarkt, zowel als ondernemer (entrepreneur), maar ook  als ondernemende werknemer (intrapreneur). De deelname is gratis, nee je krijgt zelfs nog een startkapitaal!

Sneller groeien
Wil je sneller groeien met je bedrijf, dan is Small Business Rijk van Nijmegen de ideale partner. Na een Quick Scan en een gedegen intake gaan we meteen aan de slag! De Startversneller en De Groeiversneller van de provincie zijn de ideale tools. De Startversneller financiert coaching en opleiding voor 80% (elk max €1.000,-). De groeiversneller tot 50% maar dan wel tot €10.000,- Je idee moet wel innovatief zijn, echte StartUps dus. Zin in een vrijblijvend afspraak met als thema's groei, overname, samenwerking, afbouw, geld voor later? Plan jezelf in op de agenda van StarftUp Nijmegen, geheel gratis! 

Over Small Business Rijk van Nijmegen

Aangenaam, in ben Cees van Diemen. 

Na mijn studie sociaal-economische geografie, heb ik een HBO-opleiding Bedrijfskunde en diverse trainingen op het gebied van zelfontwikkeling  gevolgd en afgerond. Sinds 1990 ben ik ondernemerscoach en - trainer. Eerst vanuit een stichting en gericht op ondernemers die starten vanuit een achterstandssituatie. Vervolgens bij K+V de klappen van de zweep van het commerciele bedrijfsleven geleerd, wijkeconomieprojecten in o.m. de wijken Lombok, Hoograven en de Amsterdamsestraatweg te Utrecht. Terug in Nijmegen, wijkecono0om in de wijken De Wolfskuil en Het Willemskwartier. 

In de periode 2000 - 2012 was ik als (freelance) docent werkzaam op het ROC, de HAN, de HU te Utrecht (Small en Medium Sized Enterprises) en de RU te Nijmegen.

Nu heb ik weer lekker mijn eigen bedrijf: ik ondersteun jongeren ondernemender te worden binnen het project zomerondernemer. Daarnaast coach ik ondernemende mensen die starten vanuit een niet-werksituatie. Ook coach ik zzp-ers die werkzaam zijn op het gebied van training, coaching, ambacht, cultuur en de creatieve sector. 

Verder ben ik als bestuurslid actief bij maatschappelijk verantwoorde organisaties als: 
Warmoes Historische Tuin te Lent, Galerie RUIS en Brouwerij OERSOEP.  


Small Business Rijk van Nijmegen

Cees van Diemen

Stationsplein 26
6512 AB Nijmegen

SBRNonline

Wat doe ik nog meer?

Familie- en systeemopstellingen
Lichaamsgerichte psychotherapie, Innerlijk kind werk, Opstellingen
Groningen
In mijn sessies ondersteun ik je om je te verbinden met jezelf, jouw eigenheid en jouw potentie. Ik maak daarbij gebruik van opstellingen en therapie. Mijn stijl van werken is aandachtig, helder, intuitief en met rust.
Hypnotherapie
Therapeutische begeleiding bij o.m. burn-out, depressie, angst en relatieproblemen.
Den Haag
Hypnotherapie / Integratieve psychotherapie helpt jou te onderzoeken waar de schoen wringt en hoe je hem losser kunt krijgen. De therapie is kortdurend en effectief. Er is aandacht, rust en ruimte om je verhaal te doen en jezelf te zijn.
Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte psychotherapie, Innerlijk kind werk, Opstellingen.
Groningen
In mijn sessies ondersteun ik je om je te verbinden met jezelf, jouw eigenheid en jouw potentie. Ik maak daarbij gebruik van opstellingen en therapie. Mijn stijl van werken is aandachtig, helder, intuitief en met rust.
Yoga
Workshops yoga en hechting
Den Haag
Do-In yoga is een Japanse bewegingsleer. Door een combinatie van oefeningen zoals meditatie, strekkingen, adem-, kracht- en balansoefeningen wordt de doorstroming van energie bevorderd. Lichaam en geest winnen daardoor aan kracht en soepelheid.
Psychologische hulp
Therapeutische begeleiding bij o.m. burn-out, depressie, angst en relatieproblemen.
Den Haag
Integratieve psychotherapie (hypnotherapie) helpt jou te onderzoeken waar de schoen wringt en hoe je hem losser kunt krijgen. De therapie is kortdurend en effectief. Er is aandacht, rust en ruimte om je verhaal te doen en jezelf te zijn.
Dans & Beweging
Movement Medicine Dans en Beweging
Eindhoven
Movement Medicine betekent: bewegen is een medicijn. Een vrije dansvorm die speciaal ontwikkeld is om hedendaagse zorgen en stress om te zetten in beweging en uitdaging. Het opnieuw ervaren wat het is van vreugde, levensenergie en vrijheid.
Voedingsadvies & Coaching
leefstijlcoaching, op het gebied van BRAVO factoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning
Ede
Ik ben leefstijlcoach en bijna gewichtsconsulent (afronding dec 2019). Mijn visie is dat lichaam en geest een geheel zijn en dat er verschillende factoren zijn die een gezonde leefstijl positief of negatief beïnvloeden.