In Dialoog met anderen en met jezelf

Centrum Dialoog en Samenleving
Delfgauw

Ik werk als dialoogbegeleider met bestaande en nieuwe groepen. Daarover heb ik samen met Eelco de Geus een boek geschreven: In Dialoog. Ik werk ook als coach. Ik ben actief in het project Bewust Ouder Worden (BOW): Open ontmoetingen, dialoog en meer.

Dialoog is een praktische en diepgaande manier om in gesprek te gaan over belangrijke zaken. Het leidt tot VERNIEUWING in je persoonlijke leven, in je relaties, in je werk en in de samenleving. Binnen de dialoog is er plaats voor discussie en debat, maar ook voor heel andere gespreksvormen. In dialoog is het respect voor elkaar en de zorg voor de relatie belangrijk. Een goed inhoudelijk gesprek, in combinatie met een respectvolle relatie leidt tot nieuwe perspectieven en een creatieve impuls, juist ook in vastgelopen situaties.

Samen met Philo Derks en Ed Mos organiseer ik in april en mei 2023 ontmoetingsmiddagen en dialogen voor mensen die belangstelling hebben voor Bewust Ouder Worden en anderen willen ontmoeten, die daar ook mee bezig zijn. Het overkoepelende thema is: Persoonlijke groei in de derde levensfase. Voor meer informatie erover mag je me altijd bellen of mailen. Zie de kolom hieronder voor mijn gegevens.  

In 2023 start ik een nieuwe opleidingsgroep voor Dialoogprocesbegeleiders.

Daarnaast werk ik als coach met mensen en groepen, die ergens in vastgelopen zijn en tot een doorbraak willen komen.

 

Over Centrum Dialoog en Samenleving

Ik ben senior sociaal-psycholoog en sinds 1985 zelfstandig gevestigd, Voor die tijd heb ik lang in het (voortgezet en HBO) onderwijs gewerkt als docent en in andere functies. Als zelfstandige werkte ik eerst als loopbaanbegeleider, later als trainer en opleider in bedrijven en bij overheidsorganisaties. Ik volgde na mijn studie opleidingen in Psychosynthese, in Procesgeoriënteerde Psychologie en Deep Democracy (Arnold Mindell) en in Community Building. In 2002 kwam ik in aanraking met de dialoog, (o.a. geïnspireerd door inheemse tradities). Ik heb daar toen mijn werk van gemaakt. Vanaf 2008 verzorgde ik samen met Eelco de Geus een opleiding voor Dialoogprocesbegeleiders.

Ik woon als alleenstaande in een grote woongemeenschap in Delfgauw. Ik breng graag tijd met vrienden en familie door en vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben graag in de natuur, houd van lezen en schrijven en spelletjes doen, zoals af en toe een spelletje schaken.


Centrum Dialoog en Samenleving

Kees Voorberg

Glazenmakerstraat 19
2645KX Delfgauw

Lid van beroepsvereniging

In Dialoog met anderen en met jezelf