Personal Life coach - Ademwerk & Body release - Zwem- en koude trainster.

Hilda van der Burgh - Heppie People
S' Gravenzande

Werken, ondernemen en leven vanuit hart & ziel. Boost your happiness. Boost Your life.

COACHINGPRAKTIJK HEPPIE PEOPLE.

Levenskunst is misschien wel de vaardigheid om te accepteren wie en waar je bent in je leven.
Als je hier een helder en realistisch beeld van hebt, kun je die keuzes maken en beslissingen nemen die voor jou authentiek en waarachtig zijn, die passen bij je natuur en je levensfase.

Heppie People coaching zorgt voor persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie zowel 1 op 1 coaching als in groepsverband.
Om ‘ja’ te zeggen tegen jezelf en gezonde grenzen te stellen is het belangrijk dat je van jezelf houdt en jezelf waardeert.

Leer om jezelf net zo belangrijk te vinden als de ander.
We vinden vaak de ander belangrijker dan onszelf. Maar iedereen is belangrijk. Ook jij. 

Dus zeg eerst ‘ja’ tegen jezelf, ook al betekent dit soms ‘nee’ tegen de ander. Ik geloof dat ieder mens alles in zich heeft om te zijn wie je werkelijk bent, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. In mijn coaching trajecten maak ik gebruik van mijn uitgebreide kennis en ervaringen op verschillenden vakgebieden.  

Leef jouw droomleven, ik begeleid en motiveer.
Creëer een krachtige mindset d.m.v. verbeelding- koude trainingen, lichaam- en  ademwerk.
Wees de leider van jouw leven!

INVESTEER IN JEZELF VOOR EEN PERSOONLIJKE REIS WAARIN JE ONDERZOEKT WAT JE WERKELIJK WILT, WAT,                                                      WAT JE NODIG HEBT EN HOE JE ER GAAT KOMEN.

Ik ontmoet je graag, Liefs Hilda.

 

Over Hilda van der Burgh - Heppie People

Hi! 

Mijn naam is Hilda van der Burgh mijn missie is om mensen te helpen een diepere verbinding met zichzelf te vinden en omarmen wie ze werkelijk zijn.

Na jaren met veel enthousiasme te hebben gedanst voor jong en oud dook ik in het volgende level om mensen te mogen gaan coachen om positiever en vitaler  in het leven te gaan staan. Door mijn opleidingen en mijn persoonlijke reis, heb ik een schat aan kennis opgedaan. Hierdoor kan ik gericht coachen op wat de persoon in kwestie op het moment nodig heeft. Met een duidelijke aanpak om ook jou te laten stralen in jouw eigen unieke kracht.
Wil jij meer weten wat ik voor jou kan betekenen?
Schroom dan niet om contact op te nemen…want de eerste stap om ergens te komen is beslissen dat je niet gaat blijven waar je bent.

Het vraagt moed en kracht om uit je schulp te kruipen, want dan pas zal je verder groeien en tot de ontdekking komen wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt!

Ik ontmoet je graag, liefs Hilda


Heppie People

Hilda van der Burgh

Lugtigheidstraat 64
2691LS S' Gravenzande

Personal Life coach - Ademwerk & Body release - Zwem- en koude trainster.