Centrum voor Bewustwording

Voorstraat 51
Delft

Voorstraat 51 biedt onderdak aan verschillende soorten activiteiten die zich richten op persoonlijke ontwikkeling, ontmoeten en verbinden. Nieuwsgierig naar deze activiteiten of interesse in huren van een ruimte? Kom een keer kijken en meedoen!

Voorstraat 51 biedt onderdak aan verschillende soorten activiteiten die zich richten op persoonlijke ontwikkeling, ontmoeten en verbinden. Bij de activiteiten sta jij als persoon centraal. Denk aan:

  • healing
  • educatie
  • meditatie
  • yoga
  • qigong
  • biodanza
  • massage
  • zingen
  • tekenen/schilderen

 

Als plek voor ontmoeting en verbinding heeft Voorstraat 51 de bibliotheek en de zondagsbijeenkomsten.

Klik hier voor onze agenda

 

Ruimte huren voor individuele sessies of groepsbijeenkomsten?

Heb je een activiteit die je wilt aanbieden en zoek je een ruimte? Voorstraat 51 beschikt over meerdere ruimtes die tegen een redelijke vergoeding gehuurd kunnen worden.

 

Nieuwsgierig naar deze activiteiten of interesse in huren van een ruimte? Kom een keer kijken!

Over Voorstraat 51

Spiritualistische Stichting Dienende Liefde is eigenaar van het pand aan Voorstraat 51. Vanuit liefde voor mens, dier en natuur wil het een plek zijn waar iedere persoon de volledige onvoorwaardelijke ruimte en vrijheid krijgt om zichzelf te zijn.

Marcelle Weevers is de contactpersoon en coördinator van de activiteiten bij Voorstraat 51. Voorheen was ze eigenares van Het Boomhuis Delft, nu heeft ze dit - grotere - centrum onder haar hoede. In 2021 heeft het pand een facelift gekregen en zijn er prachtige ruimtes gerealiseerd voor activiteiten.


Voorstraat 51

Marcelle Weevers

Voorstraat 51
2611 JL Delft

Centrum voor Bewustwording

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Lifecoaching
Wat is jouw volgende stap?
Amersfoort
Ik begeleid mensen die op een kruispunt staan in hun leven, die het verlangen hebben om hun leven te delen met een partner of die willen weten waar het voor hen over gaat.
Coaching - Lifecoaching
Transformatie Coaching
Bornerbroek
Naar de KERN van je klacht, naar de KERN van je lichaam, naar de KERN van je essentie
Coaching - Leiderschapscoaching
Vrouwelijk Leiderschaps coaching/programma's
Amsterdam
Met Hartskracht verbind ik vrouwen met hun innerlijke kracht en passie door middel van coaching en innerlijk leiderschaps programmas. Het is mijn missie dat meer mensen vanuit hun hart en met vreugde leven en wer
Therapie (diverse)
Lichaamsgerichte therapie - Ademcoach - Holistische Fysiotherapie
Bornerbroek
Stappen naar Heelwording Via inzicht en het opruimen van blokkades in je lichaam en geest. Een liefdevolle weg van thuiskomen bij jezelf. Een stap richting gezondheid, kracht en vrijheid.
Muziek & Zang
HeartFire Concerten
Amsterdam
HeartFire organiseert concerten en evenementen op mooie lokaties in Amsterdam die het hart openen en voor verbinding zorgen. Music as joyful medicine! HeartFire is een co-creatie van Jeroen van Kemenade en Daniëlle Doeve
Relatietherapie
Praktijk MMIXX: partner in relaties. Relatietherapie, Stiefgezincoaching, Samen Scheiden, Gescheiden
Naaldwijk
Praktijk MMIXX biedt naast relatietherapie ook coaching voor partners in samengestelde gezinnen. Deze relaties brengen hun eigen (extra) uitdagingen met zich mee. Verder ondersteun ik het proces van o.a. loslaten bij scheiden en gescheiden opvoeden.