Gerrit Verweij

Gerrit Verweij
Hoofddorp

Ik ben astroloog en helderziende. Ik stel een geboortehoroscoop op en geef in een duiding hiervan inzicht in het persoonlijk levensdoel, de talenten en uitdagingen. Op basis van Transits bespreek ik levensmomenten en kansen voor persoonlijke groei.

Ik bied mij aan als Astroloog om mensen een beter zicht te geven op henzelf en op de wereld en hen daarmee in staat te stellen hun problemen met relaties en werk op te lossen. 

Astrologie heeft als uitgangspunt dat de stand van Zon, Maan en planeten invloed uitoefenen op de frequentie van het energinetwerk waarmee alles en iedereen in het Universum met elkaar verbonden is. De planetaire energieën beinvloeden ons persoonlijk karakter en ons gedrag op onderbewust niveau in ons dagelijks leven. 

Door ons bewust te worden van deze invloeden vergroten we ons vermogen om succesvol te worden in ons leven. We leren bewuste en onderbewuste energieën in harmonie met elkaar te hanteren, herinnineringen uit ons verleden los te laten, te genieten van inpirerende relaties en onze talenten creatief in ons werk te uiten. 

Met behulp van mijn helderziende gave peil ik hun bewustzijnsniveau en leg hen uit tot welke dimensie van bewustzijn dit reikt. Indien ze voor een drempel van bewustzijn staan, help ik hen daar overheen. 

Ik verricht Astrologisch en spiritueel onderzoek en verzorg lezingen en publicaties over mijn bevindingen.

Publicaties:

  • boek "Ontdek je Grote Kracht, het leven als ontdekkingsreis", ISBN 978-90-823934-3-9
  • boek "Groeiend Bewustzijn, een duurzame samanleveing in de zesde dimensie", ISBN 978-94-645-0922-9
  • boek "Ons Goddelijke Bewustzijn, een ontdekkingsres naar onvoorwaardelijke liefde en universele scheppingskracht", ISBN 978-94-646-8992-1

Verkrijgbaar bij Boekhandel Snelders in Hoofddorp en bij BoekXpress

 

Over Gerrit Verweij

De eerste periode van mijn leven heb ik mij gericht op de ontwikkeling van mijn talent als hoogbegaafde. Ik studeerde universitair af als civiel-ingenieur, planoloog en bestuurskundige. 

In mijn midlife periode belandde ik in een crisis, nadat mijn tweede huwelijk strandde en ik daarnaast ook nog in een slepend conflict op mijn werk belandde. Dit dwong me er toe om een ander talent van mij aan te boren: mijn hoogsensitiviteit. Met behulp van een cursus Astrologie leerde ik me op zielsniveau kennen en waarderen. In een zelf geschreven sprookje herkende ik mijn hogere levensdoel. Ik verwierf hierdoor een wezenlijk inzicht in de betekenis van relaties en werk als middel tot zelfverwerkelijking, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Ik werd beloond met het vinden van de liefde van mijn leven en daarnaast ook met een succesvolle loopbaan in hoge leidinggevende functies. 

Vanuit mijn eigen ervaringen coach ik nu mensen, die hulp nodig hebben bij relaties en werk. Gebruik makend van mijn Astrologisch kennis en helderziende gave bied ik ze inzicht in hun persoonlijk levensdoel, talenten en uitdagingen. Ik adviseer ze niet alleen op praktisch niveau, maar help hen ook over drempels van bewustzijn en bevorder hun persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Daarnaast verricht ik wetenschappelijk onderzoek naar de spirituele wereld. Mijn bevindingen presenteer ik in lezingen en publicaties.

 

 


Gerrit Verweij

Gerrit Verweij

Sont, 3
2133 HA Hoofddorp

Lid van beroepsvereniging

Gerrit Verweij

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Kledingcoach
Imago Styling
Amersfoort
Ik breng innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans. 
Lichaamsgerichte Therapie
Ayurveda, VLOW@borstweefselbehandeling, Shambhala mdh, Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelco
Nijmegen
Behandelingen vanuit de Ayurveda levens-/geneeskunst, Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelcorrectie, Shamballa MDH healing, Vlow®borstweefselbehandeling & specialisaties, MSTR Littekenbehandeling en Auriculotherapie.
Verhuur Accommodaties
De Roos, bewustwording en spiritualiteit
Amsterdam
Coaching - Lifecoaching
Groeiend Bewustzijn
Hoofddorp
Ik ben life coach, astroloog en helderziende en adviseer bij relaties, werk en levensdoel, waarbij ik mensen inspireer om over drempels van bewustzijn te gaan. Ik verricht spiritueel onderzoek en verzorg lezingen en publicaties over mijn bevindingen.
07okt
Workshop
Soul Voice® 2-daagse introductie workshop
Wageningen
Stem af op je gevoel, versterk je intuïtie, leer jezelf beter kennen, oefen luistervaardigheid, omarm je innerlijke wijsheid en maak van je sensitiviteit een kracht. Stemklank raakt, brengt in beweging en transformeert naar wie je wezenlijk bent.
Stemwerk & Stemcoaching
Soul Voice® - Stemklank voor zelfkennis, zingeving en vitaliteit
Wageningen
Vind je weg door jezelf beter te leren kennen, kwetsbaar en sterk. Stemklank als ingang voor zelfkennis, zingeving en vitaliteit, met je lichaam als kompas. Persoonlijk en afgestemd. Voor helderheid en bezieling in je dagelijks leven.
Opleiding en Training
Shambhala MDH weekenden & hartverbinding Jaartrainingen
Nijmegen
Ontmoeting van Puur en Eenvoud in Je Zelf. Het is goed om een nieuw pad op te gaan. Een nieuwe vorm aan te nemen. Een oude vorm los te laten en te ontvangen wat nu in de mogelijkheden ligt.
Lichaamswerk
Bewust Bewegen
Doetinchem
Bewegen en bewogen worden, met volle aandacht voor jezelf en je eigen unieke bewegingspatronen. Voorbij klachten en beperkingen. Vrijheid in beweging!
Coaching - Diverse Coaching
Samenwerken/Conflicten/Loopbaan
Den Haag
Herken je dat je in bepaalde situaties of fases in je leven hetzelfde gedrag vertoont? En dat deze aangepaste versie van jezelf je steeds meer belemmert? Heb je het verlangen om meer vanuit je ware aard en werkelijke vermogens te willen handelen?
Zwangerschapsbegeleiding
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei
Voorhout
Hypnobirthing vanuit Lovte is gebaseerd op het fijne werk van Mucha Mama.
01nov
Cursus
LEVENSLUST
Delft
In de groepscursus LEVENSLUST ga je weer eens lekker SPELEN! Joepie!! Zeven woensdagavonden mag jij de leiding overdragen aan je innerlijke kind. Je mag terug naar je onbevangenheid, je gevoel van vrijheid en autonomie en je meest relaxte mindset.
Meditatie
Lovte Ruimte voor Bewust Zijn, Integratie en Groei
Voorhout
Leer een makkelijke meditatietechniek die thuis goed toepasbaar is en start een pad van gelukzaligheid!
26nov
Workshop
Het Grote Theaterspektakel - Korte cursus
Rotterdam
In deze losse workshop kun je kennis maken met improvisatietheater. Alles mag, want we improviseren maar! Er is geen goed of fout, alleen maar jij, je medespeler en de ideeën die toevallig in je opkomen!
Psychotherapie
Psychodynamische therapie
Voorhout
Het leven geeft ons uitdagingen en soms zijn het er net teveel om nog helder te hebben wat je ermee moet. Dan kan het prettig zijn om samen te kijken wat er nodig is om deze uitdaging aan te gaan en ervan te groeien.
07jan
Cursus
The Healing of Self
Rotterdam
Vijf bijzondere zondagmiddagen, om in een klein groepje aan de slag te gaan met krachtige elementen van innerlijke rust. Zo helen we ons diepste Zelf weer wat verder.
Centra voor Bewustwording
De Roos, bewustwording en spiritualiteit
Amsterdam