Ademtherapie bij stress, burnout, hyperventilatie. Groepsbijeenkomst Rouw.

Ademtherapie Groningen
Groningen

Ademtherapie helpt je om je natuurlijke en ontspannen adembeweging te herstellen.

Ademtherapie helpt je om je natuurlijke en ontspannen adembeweging te herstellen. De Methode van Dixhoorn is een aandacht gerichte methode, effectief bij overspanning, hyperventilatie en kortademigheid, waarbij je door het doen van eenvoudige oefeningen je ademhaling rustiger maakt, op een zo ontspannen mogelijke manier.

Je leert wanneer je moet ingrijpen om het ademen tot rust te brengen. Het is een manier van oefenen die diepere ontspanning geeft. Een natuurlijke en ontspannen adembeweging geeft energie. Je merkt dat je vermoeidheid afneemt.

Hyperventilatie ontstaat meestal in een periode waarin je erg gespannen of angstig bent. Hierdoor kun je hartkloppingen en een benauwd gevoel krijgen.

Je spieren kunnen stijf worden en makkelijk verkrampen.

Over Ademtherapie Groningen

In mijn werk als therapeut / coach vind ik het prettig om samen met je  te overleggen en te bespreken wat belangrijk is om te oefenen of om te veranderen. Ik houd erg van mijn vak en mijn focus is op ademhaling en ontspanning komen te liggen. Ik vind het fijn om aan te sluiten bij wat je vraag is en wat je zoekt.


Ademtherapie Groningen

Hadewych Appeldorn

Noorderhaven NZ 57
9712 VJ Groningen

Ademtherapie bij stress, burnout, hyperventilatie. Groepsbijeenkomst Rouw.