Diepe healingtechnieken tot de kern van je ziel

Heal Jezelf
Noordwijkerhout

: dé plek in de Bollenstreek voor ademwerk. Je kunt bij ons terecht voor individuele ademsessies, verdiepende ademdagen en ademcirkels.

Dé plek in de Bollenstreek voor ademwerk. Je kan bij ons terecht voor individuele ademsessies, verdiepende ademdagen en ademcirkels.

In een ademcirkel gaan we bewust verbonden ademen zonder pauzes tussen de in-en uitademing, als een cirkel zonder begin en einde. Je komt hierdoor steeds meer in jouw lichaam terecht waar ook allerlei spanningen, stress en blokkades opgeslagen zijn. Door deze te doorvoelen en te erkennen en vervolgens los te laten ontstaat er ruimte in jouw systeem.

Je levensenergie kan weer vrij gaan stromen. Door de groepsenergie kan je jezelf nog meer openen en vaak werkt dit uitnodigend. Het is heerlijk om jezelf van oude ballast te bevrijden!

Wat kan ademwerk je geven:

Diepe ontspanning, meer levensenergie, het versterkt je natuurlijk afweermechanisme, een betere nachtrust, loslaten van oude overtuigingen, verminderen of verdwijnen van fysieke pijn, loslaten van stress.

 

Daarnaast organiseren we magic truffelceremonies en is er een zweethut op ons prachtige terrein. 

Over Heal Jezelf

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Na mijn opleiding heb ik 15 jaar een eigen bloemenkwekerij gehad. Ik was succesvol aan de buitenkant, maar van binnen voelde het leeg. In mijn dagelijkse leven ontbrak diepgang.

Ik heb me heel lang niet thuis gevoeld in deze consumptiemaatschappij. Voor mij was het meer een kwestie van overleven, het voelde als een worsteling. Van jongs af aan ben ik al geboeid door pure natuurvolken. Met volken die verbonden zijn met het hele bestaan. Zij leven vanuit hun hart en vertrouwen op het grotere geheel.

Op Reis

En uiteindelijk voelde ik dat het tijd was om op reis te gaan; een oneindige innerlijke reis. Ik ben verschillende vormen van proceswerk gaan doen. En met kleine stapjes kwam ik steeds dichter bij mijn kern. Stappen ….om het oude los te laten. Toen ik het oude los kon laten ging het stromen en is er veel moois op mijn pad gekomen. Mijn leven is totaal veranderd en zoveel rijker geworden.

Ademwerk en truffels

Ademwerk heeft mij veel gebracht en vind ik zo n krachtige methode om in je lichaam te komen waar alle wijsheid ligt opgeslagen. En ook de truffels brengen mij weer direct naar mijn hart en ziel om mij te helpen herinneren wie ik ten diepste ben. Daar kan geen therapie tegenop. Dit is waar ik graag mee werk in mijn eigen praktijk ‘Heal jezelf’.  Heal jezelf staat voor dat jíj jezelf mag gaan helen. Ziekte is vaak een symptoom dat je uit balans bent. Door weer te luisteren naar jouw hart en te gaan leven wat jou nu echt blij maakt op zielsniveau zal je opener in het leven gaan staan.

Met liefde en betrokkenheid ondersteun ik je graag hierin.  Iedere dag valt er wel iets nieuws te leren.  Nieuwsgierigheid is mijn drijfveer en die nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik nog volop trainingen blijf volgen en daar enorm van geniet.

Ik vind het bijzonder en mooi om een stukje mee te mogen lopen op jouw levenspad.

Warme hartegroet, André Straathof.


Heal Jezelf

André Straathof

Herenweg 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Diepe healingtechnieken tot de kern van je ziel

Wat doe ik nog meer?

01jul
Cursus
Access Barsclass (kinderen zijn gratis welkom!)
De Lier
Voor alle volle koppies, perfectionisten en zorgzame bezige bijtjes... Je leert een energetische ontspanningstechniek die je bij jezelf en anderen toe kunt passen. Een dag waarin je tools krijgt om makkelijker met prikkels om te gaan! Tel: 0614876096
Lichaamsgerichte Therapie
Gestalttherapie - Meditatie - Klank - Zhineng Qigong
Voorschoten
Bewustzijnsontwikkeling is de rode draad in mijn leven en dat geef ik in mijn praktijk heel graag door. Dat doe ik in de vorm van Gestalttherapie, een heldere concrete vorm van psychotherapie waarbij je in het hier en nu vanuit het lichaam werkt.
20aug
Evenement
Ontdek de Kracht van Adem & IJs.
Noordwijkerhout
André van () en Marcel van (vossics) nemen je vandaag mee op ontdekking in de wereld van ademhalen en het ijsbad. Ruimte voor max 12 deelnemers.
10jun
Workshop
Anders omgaan met prikkelverwerking (Access Bars Intro)
De Lier
Voor alle volle koppies, perfectionisten en zorgzame bezige bijtjes... Je leert een energetische ontspanningstechniek die je bij jezelf en anderen toe kunt passen. Een dag waarin je tools krijgt om makkelijker met prikkels om te gaan! Tel: 0614876096
29jul
Cursus
Truffelceremonie
Noordwijkerhout
Truffelceremonie-Weekend midden in de zomer waarin we zoveel mogelijk buiten gaan doen!!
Coaching - Diverse Coaching
Coaching voor meer gemak met prikkelverwerking
De Lier
Kan jij of je kind wel wat meer relax in de prikkelverwerking gebruiken? SUE coaching werkt vanuit rust en ruimte, zodat jij jezelf kunt zijn! Je bent van harte welkom! Be you today! susannesuecoaching
Coaching - Lifecoaching
Natuurcoaching - begeleiding op balansvraagstukken in én met de natuur!
Amersfoort
Natuurcoaching & Natuurhealing
09jun
Evenement
Dans vanuit je Hart!!
Noordwijkerhout
Heb jij weer zin om vrijuit te dansen vanuit jouw gevoel? Vier het voorjaar Laat je lekker meenemen door de muziek. Ontmoet leuke mensen, gratis thee/water. Ik draai zelf als Dj !! Opgave via de app
Coaching - Wandelcoaching
Waardevolle Wandeling
Delft
Door wandelcoaching en portretfotografie te combineren ontstond de Waardevolle Wandeling. Samen gaan we op weg en stappen even weg van de wereld. We begeven ons op een keerpunt in jouw leven en ik leg dit voor je vast in woord en beeld.