Acupunctuur: Huidaandoening, Cosmetisch (anti-ageing) en Pijnbestrijding ( Dr. Tan & Mr. Tung)

Mareille Jonker-Buisman
Utrecht

Acupunctuurpraktijk Podirosa vind je in Beusichem (Sportveldstraat 35) en Utrecht (M.H. Trompstraat 1). Klassieke acupunctuur, anti-ageing cosmetische acupunctuur en Dr. Tan en Master Tung methodes. Meer weten, neem contact op. Geen wachtlijst!

Samen pakken we je klachten aan
Huidaandoeningen en anti-ageing (cosmetische verjonging) helpen je huid weeer naar gezondheid. De klassieke en cosmetische acupunctuur, die ik gebruik, helpen je om je huid weer te laten stralen en er jonger uit te zien. Acupunctuur verbeterd je huid en klachten van binnenuit.
Pijn is heel persoonlijk en heeft een enorme invloed op je dagelijkse leven. Met de acupunctuur technieken van dr. Tan en master Tung help ik jou snel van je (acute) pijnklachten af. 

Samen werken we aan het bereiken van het voor jou meest passende evenwicht van schoonheid, welzijn en gezondheid. Acupunctuur is voor veel klachten in te zetten, neem gerust contact op als jouw klacht of vraag hier niet genoemd wordt.

Over Mareille Jonker-Buisman

Sinds 2011 heb ik een praktijk voor acupunctuur. Hier help ik je graag met mijn kennis van Traditionele Chinese Geneeskunde om je gezondheid positief te beïnvloeden. Jaren geleden werd ik zelf geconfronteerd met een chronische ziekte. Ik ging op zoek naar een nieuwe balans in gezondheid en plezier. Mijn interesse in het lichaam en haar functioneren werd hierdoor gewekt.

Mijn passie
Inmiddels heb ik door een samenspel van zowel Westerse als Oosterse invloeden bereikt dat ik ondanks een huidaandoening lekker in mijn vel zit. Tijdens dat proces heb ik zelfs mijn passie gevonden: Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)!

De complexe en gelijktijdig eenvoudige inzichten van de TCG maken dat ik mij nog dagelijks dankbaar, blij en nieuwsgierig voel.

Huidaandoeningen, (chronische) pijn, last van je darmen: het kan je leven behoorlijk in de war schoppen. 
Welzijn en gezondheid is voor iedereen anders. Voor de één is dat slapen zonder jeuk, voor de ander van zijn pijn of klachten af zijn en voor de volgende is het lekker in je vel zitten door een stralende huid met minder rimpels en lijntjes in het gezicht.

Mijn visie: iedereen is anders, maar samen komen we tot een balans van gezondheid en welzijn die bij jou past!


Podirosa

Mareille Buisman

M.H. Trompstraat 1
3572 XS Utrecht

Acupunctuur: Huidaandoening, Cosmetisch (anti-ageing) en Pijnbestrijding ( Dr. Tan & Mr. Tung)