Vertrouwenspersoon | Psychologische veiligheid | Emotionele integriteit | Coaching | Training

Bureau Interne Zaken
Winsum

Een luisterend oor bij het optimaliseren van een (mentaal) gezond leven en persoonlijke groei door oprechte aandacht. Wordt een betere versie van jezelf en werk met focus aan je zelfbewustzijn en een mooie toekomst. Tijd voor jou!

Wie ben jij in het grote geheel? Leer jezelf beter begrijpen, ontwikkel jezelf en bevorder je eigen duurzame inzetbaarheid. 

In een laagdrempelig en effectief no nonsense traject een betere versie van jezelf worden. Het versterken je zelfbewustzijn en zien van mogelijkheden, zodat je een plezierig, goed en zinvol leven kunt leiden met positieve relaties en motivatie krijgt om te bereiken wat jij graag wilt. 

Psychologische veiligheid en amplitie zijn misschien wel het best bewaarde geheim van goed presterende teams. In de teamcoaching wordt je geholpen met het zetten van de eerste stappen. Samen verder vanuit een veilige basis. 

Wij helpen je in de ontwikkeling van zelfbewustzijn, identiteit bepalen, talent ontdekken en potentieel benutten. In heldere en toepasbare trainingen worden handvatten geboden om  je kwaliteit te verhogen en jou het beste van jezelf (in het werk kunt) te kunnen laten zien en dromen en ambities te waar te maken. 

Over Bureau Interne Zaken

Authentiek & integer: de kernwaarden die wij ademen en die óns richting geven! Wij vergroten het gevoel om vrijuit met elkaar te spreken en van gedachten te wisselen.

Met jarenlange ervaring als senior coach, trainer, extern vertrouwenspersoon en HR businesspartner is Monique dé persoon om te sparren over de organisatie en de mens in zijn directe omgeving. Monique is met haar (internationale) ervaring een rustpunt in het hectische bestaan, een confronterende spiegel en weet mensen in beweging te krijgen.


Bureau Interne Zaken

Monique Van Maalsen

Meamerterdyk 6
8831XZ Winsum

Lid van beroepsvereniging

Vertrouwenspersoon | Psychologische veiligheid | Emotionele integriteit | Coaching | Training