Psychologische veiligheid | Emotionele integriteit | Coaching | Training | Vertrouwenspersoon


Koudum

Wij helpen jou met het optimaliseren van een (mentaal) gezond leven en persoonlijke groei door personal coaching en lachtherapie. Wordt een betere versie van jezelf en werk met focus aan je zelfbewustzijn en een mooie toekomst. Tijd voor jou!

Wie ben jij in het grote geheel? Leer jezelf beter begrijpen, ontwikkel jezelf en bevorder je eigen duurzame inzetbaarheid. 

In de laagdrempelige en effectieve no nonsense coachtingrajecten een betere versie van jezelf worden. Het versterken je zelfbewustzijn en zien van mogelijkheden, zodat je een plezierig, goed en zinvol leven kunt leiden met positieve relaties en motivatie krijgt om te bereiken wat jij graag wilt. 

Psychologische veiligheid is misschien wel het best bewaarde geheim van goed presterende teams. In de teamcoaching wordt je geholpen met het zetten van de eerste stappen. Samen verder vanuit een veilige basis in een feedback & feedforward omgeving. 

In onze trajecten helpen wij in je ontwikkeling van zelfbewustzijn, identiteit bepalen, talent ontdekken en potentieel benutten. In heldere en toepasbare workshops en trainingen bieden wij handvatten om  kwaliteit te verhogen en jou het beste van jezelf (in het werk kunt) te kunnen laten zien en dromen en ambities te waar te maken. 

Over

Authentiek & integer: de kernwaarden die wij ademen en die óns richting geven! Wij vergroten het gevoel om vrijuit met elkaar te spreken en van gedachten te wisselen.

Met jarenlange ervaring als senior coach, trainer en HR businesspartner is Monique dé persoon om te sparren over de organisatie en de mens in zijn directe omgeving. Monique is met haar (internationale) ervaring een rustpunt in het hectische bestaan, een confronterende spiegel en weet mensen in beweging te krijgen. 

Als lachtherapeut weet Monique ook via de minder gebaande paden een verandering in gang te zetten daar waar lachen zonder reden niet meer mogelijk lijkt.  


Bureau Interne Zaken

Monique Van Maalsen

Havenkade 8
8723 XA Koudum

Lid van beroepsvereniging

Psychologische veiligheid | Emotionele integriteit | Coaching | Training | Vertrouwenspersoon

Wat doe ik nog meer?

Winkels
afhaalpunt Van Haver tot Gort, biologische voeding, verzorgings en huishoudproducten
Culemborg
Gezamenlijk inkopen doen maakt een biologische levensstijl toegankelijk en bespaart voedselkilometers
Natuurgeneeskunde
Mesologiepraktijk Fineke Selles
Dronten
Massage
Integraal holistische massage
Arnhem
MEER RUST IN JE LIJF ? Je wil meer vanuit gevoel en in contact met jou lijf gaan leven.
Handanalyse & Handlezen
Handlezen
Deventer
Al 30 jaar lees ik met veel plezier handen. Door handen te lezen kan ik rechtstreeks in je leven kijken en je uitzicht en perspectief bieden. Ik ben ook coach van het Talentenspel: zie Coaching- Life coaching. Zie ook mijn website voor informatie
Coaching - Lifecoaching
Talentenspel
Deventer
Mijn praktijk ontstond in 2007 toen ik coach van het Talentenspel werd: een speelse manier om je talenten te leren kennen en te ontdekken wat je levensmissie is- waarom je hier op aarde bent, met welk doel. Ik lees ook handen. Zie Coaching-Diverse co
Financiële dienstverlening
D-Ly * passie voor cijfers, hart voor ondernemers *
Ter Aar
“Ik ben een vrolijke, enthousiaste ‘social butterfly’ die dol is op cijfers én mensen”
Natuurgeneeskunde
Zomerland Natuurgeneeskunde/ voetreflex/darmtherapie/orthomoleculair
Maarssen
Mijn visie is in elk mens zit de wijsheid en het vermogen om te voelen wat goed is en niet goed is voor henzelf. Door terug te gaan wat we voelen krijgen wij vanzelf het vermogen terug om ons leven weer op te pakken en ons zelfgenezend vermogen te
Organisatieontwikkeling en advies
Mananarap: Marktonderzoek en meer.....
Ede
Mananarap helpt bedrijven en organisaties bij het beantwoorden van de vraag: "Wat vindt mijn klant?".