Vertrouwenspersoon | Psychologische veiligheid | Emotionele integriteit | Coaching | Training

Bureau Interne Zaken
Winsum

Een luisterend oor bij het optimaliseren van een (mentaal) gezond leven en persoonlijke groei door oprechte aandacht. Wordt een betere versie van jezelf en werk met focus aan je zelfbewustzijn en een mooie toekomst. Tijd voor jou!

Wie ben jij in het grote geheel? Leer jezelf beter begrijpen, ontwikkel jezelf en bevorder je eigen duurzame inzetbaarheid. 

In een laagdrempelig en effectief no nonsense traject een betere versie van jezelf worden. Het versterken je zelfbewustzijn en zien van mogelijkheden, zodat je een plezierig, goed en zinvol leven kunt leiden met positieve relaties en motivatie krijgt om te bereiken wat jij graag wilt. 

Psychologische veiligheid en amplitie zijn misschien wel het best bewaarde geheim van goed presterende teams. In de teamcoaching wordt je geholpen met het zetten van de eerste stappen. Samen verder vanuit een veilige basis. 

Wij helpen je in de ontwikkeling van zelfbewustzijn, identiteit bepalen, talent ontdekken en potentieel benutten. In heldere en toepasbare trainingen worden handvatten geboden om  je kwaliteit te verhogen en jou het beste van jezelf (in het werk kunt) te kunnen laten zien en dromen en ambities te waar te maken. 

Over Bureau Interne Zaken

Authentiek & integer: de kernwaarden die wij ademen en die óns richting geven! Wij vergroten het gevoel om vrijuit met elkaar te spreken en van gedachten te wisselen.

Met jarenlange ervaring als senior coach, trainer, extern vertrouwenspersoon en HR businesspartner is Monique dé persoon om te sparren over de organisatie en de mens in zijn directe omgeving. Monique is met haar (internationale) ervaring een rustpunt in het hectische bestaan, een confronterende spiegel en weet mensen in beweging te krijgen.


Bureau Interne Zaken

Monique Van Maalsen

Meamerterdyk 6
8831XZ Winsum

Lid van beroepsvereniging

Vertrouwenspersoon | Psychologische veiligheid | Emotionele integriteit | Coaching | Training

Wat doe ik nog meer?

Organisatieontwikkeling en advies
Mananarap: Marktonderzoek en meer.....
Ede
Mananarap helpt bedrijven en organisaties bij het beantwoorden van de vraag: "Wat vindt mijn klant?".
Handanalyse & Handlezen
Handlezen
Deventer
Al 30 jaar lees ik met veel plezier handen. Door handen te lezen kan ik rechtstreeks in je leven kijken en je uitzicht en perspectief bieden. Ik ben ook coach van het Talentenspel: zie Coaching- Life coaching. Zie ook mijn website voor informatie
Vasten en reinigen
Zuiver en Vitaal drinkwater
Culemborg
'terug naar de bron' voor je drinkwater. Service punt in Culemborg voor het Japanse apparaat dat leidingwater omtovert tot reinigend en voedend water. Voor informatie, demonstratie en het proeven van het gevitaliseerde water.
12jan
Presentatie
Presentatie Drinkwater en Gezondheid
Culemborg
Leer de voordelen kennen van alkalisch geïoniseerd water. Hoe je het zelf kunt maken en wat het voor jou kan betekenen om dit drinkwater dagelijks te gebruiken.
02feb
Presentatie
Presentatie Drinkwater en Gezondheid
Culemborg
Leer de voordelen kennen van alkalisch geïoniseerd water. Hoe je het zelf kunt maken en wat het voor jou kan betekenen om dit drinkwater dagelijks te gebruiken.
Coaching - Lifecoaching
Talentenspel
Deventer
Mijn praktijk ontstond in 2007 toen ik coach van het Talentenspel werd: een speelse manier om je talenten te leren kennen en te ontdekken wat je levensmissie is- waarom je hier op aarde bent, met welk doel. Ik lees ook handen. Zie Coaching-Diverse co
Massage
Integraal holistische massage
Arnhem
MEER RUST IN JE LIJF ? Je wil meer vanuit gevoel en in contact met jou lijf gaan leven.
Natuurgeneeskunde
Mesologiepraktijk Fineke Selles
Dronten
Financiële dienstverlening
D-Ly * passie voor cijfers, hart voor ondernemers *
Ter Aar
“Ik ben een vrolijke, enthousiaste ‘social butterfly’ die dol is op cijfers én mensen”
Winkels
afhaalpunt Van Haver tot Gort, biologische voeding, verzorgings en huishoudproducten
Culemborg
Gezamenlijk inkopen doen maakt een biologische levensstijl toegankelijk en bespaart voedselkilometers
Natuurgeneeskunde
Zomerland Natuurgeneeskunde/ voetreflex/darmtherapie/orthomoleculair
Maarssen
Mijn visie is in elk mens zit de wijsheid en het vermogen om te voelen wat goed is en niet goed is voor henzelf. Door terug te gaan wat we voelen krijgen wij vanzelf het vermogen terug om ons leven weer op te pakken en ons zelfgenezend vermogen te