Over Bewust Netwerk

Bewust Netwerk is een netwerkorganisatie waarin mensen elkaar inspireren tot bewust, duurzaam en gezond (samen)leven. De basis is een groeiende groep van lokale bewuste ondernemersnetwerken met inmiddels al meer dan 1500 actieve professionals.

                                            

Onze tijd vraagt om oplossingen
op het snijvlak tussen individu en het collectief. Wij verlangen ernaar om gelukkig en gezond te zijn en om vanuit ons eigen talent een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Het is nodig dat wij onszelf heel goed leren kennen, dat wij ons bewust worden van onszelf en onze mogelijkheden. 


Lokale bewuste netwerken van ondernemers met hun klanten kunnen een verschil gaan maken. Bewust leven maakt gezond en duurzaam. Dat is waar wij elkaar toe willen inspireren, en dat gaat het beste als je elkaar kent en vertrouwt. Samenwerken maakt stevig en de ontmoeting maakt verandering mogelijk. Wil je bewust leven? en mensen vinden die je helpen op je pad? Kijk dan in het ledenbestand van onze lokale bewuste netwerken voor een overzicht van professionals. Of kijk in het agendaoverzicht.

Is er nog geen netwerk in jouw buurt? En heb je belangstelling om als coördinator een netwerk op te zetten in jouw regio? Lees meer.

Bewust Netwerk verbindt lokale netwerken rondom Persoonlijke Groei, Gezondheid, Welzijn en Duurzaam Leven in heel Nederland. 
Lees meer

 

 

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: