Over het netwerk bewustede.nl

Bewust Ede is nog relatief klein en jong. Wij zijn nog erg in ontwikkeling en aan het zoeken naar wat past bij deze groep en hoe we dat vorm gaan geven. De doelstelling is: Een groot bekend platform worden voor de inwoners van Ede en Omgeving die hier een groot aanbod aan professionals kunnen vinden op het gebied van Gezondheid, Persoonlijke Groei, Welzijn en Duurzaamheid.

Meer over Hennie van de Vendel

Na 16 jaar als activiteitenbegeleider te hebben gewerkt met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel ben ik 2 jaar geleden gestart als Professional Organizer/ Opruimcoach. Opruimen en structureren zit in mij, en het past goed bij het bewust worden van..... Ik help oa bij het structureren van de administratie maar ook maak ik mensen bewust van de hoeveelheid spullen die zij hebben en hoe je daar anders mee om kunt gaan. Leuk is ook om te merken dat een overzichtelijke opgeruimde keuken mijn klanten helpt om minder voedsel te verspillen.

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


 

""

Bewust Ede - Hennie van de Vendel

Wat mij drijft als coördinator

Mijn rol is op dit moment vooral verbinden en groeien als netwerk. Hier wordt hard aangewerkt samen met de aanbieders, in de vorm van netwerkavonden en koffiemiddagen, Daarnaast wordt er gewerkt aan een gezamenlijke markt en samenwerking op divberse raakvlakken. Aanbieders helpen elkaar ook door het aanbieden van de eigen ruimte voor gebruik door een collega aanbieder voor workshops of lezingen.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: