Over het netwerk bewustdenhaag.nl

Bewust Den Haag herbergt een schat aan betrokken therapeuten en coaches op allerlei gebied, en een lekker groeiend aantal bijzondere winkeltjes en mooie organisaties die allemaal bezig zijn met bewuste keuzes in gezondheid, welzijn, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid. Zo doorgroeiend worden we steeds meer het inspiratiepunt van de regio waarin je vindt wat écht bij je past: daar word ik heel erg blij van!

Meer over Gabriella van der Linden

Al jaren als een vis in het water als ondernemer en netwerker, en gedreven binnen alles waar Bewust Den Haag voor staat. Daarnaast werk ik vanuit mijn Werkwoordwinkel graag en vooral voor het MKB in groen, zorg en educatie. Ik help met advies, begeleiding en het schrijven van ‘woorden die werken’. Bovencdien druk bezig met met permacultuur en duurzaam leven, moestuinieren en voedsel bewaren, waarin ik onder de naam Moestuinieren aan de Keukentafel ook cursussen geef. En om in de aarde-sfeer te blijven ben ik verliefd op keramiek en pottenbakken: elke week kun je me achter de draaischijf vinden. Dat is trouwens de beste manier voor mij om ‘uit mijn hoofd’ te komen: zodra je gedachten even afdwalen vliegt je klei alle kanten op!

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


 

"Een mooiere wereld begint bij jezelf. In Den Haag!"

Bewust Denhaag - Gabriella van der Linden

Wat mij drijft als coördinator

Ik ben ontzettend blij met de website als geweldige zoekmachine voor alles wat de moeite waard is in Den Haag, voor een grote, superleuke doelgroep. We leven in een tijd van cruciale veranderingen en spelen zelf de rol die we oppakken – ik wil het iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken bewuste keuzes te maken. Ik hou daarbij van optimisme, zonder oordelen ervan uitgaan dat iedereen gewoon zijn best doet – op die manier ontdek je het plezier en draag je het enthousiasme uit… en groeit die beweging vanzelf. De aanbieders is Den Haag vormen een gepassioneerde groep ondernemers die ik actief ondersteun om hun eigen doelen te bereiken. En de komende jaren breid ik het netwerk graag verder uit naar de sectoren duurzaam, food en bijzondere winkels.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: