Over het netwerk bewustbollenstreek.nl

Bewust Bollenstreek is een levendig netwerk van bewuste professionals. We werken bezield samen aan onze missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving in de Bollenstreek. Het toverwoord in ons netwerk is verbinding! Als wij ons als bewuste professionals durven verbinden met elkaar, vanuit het hart, stralen we dat ook uit in de Bollenstreek. En zo stimuleren we steeds meer mensen om bewuster te leven, in verbinding met zichzelf en van daaruit ook met elkaar.

Meer over Angela Roelen

Naast het coördinatorschap van Bewust Bollenstreek heb ik mijn eigen praktijk LiefdeWerk. En ook daarbij is het toverwoord "verbinding"! Ik begeleid volwassenen en jongeren om weer in verbinding te komen met hun ware zelf. Groeien van zelfinzicht naar zelfacceptatie naar zelfliefde. "Pas als de liefde stroomt in jou, kan het overstromen naar anderen en in alles wat je in dit leven nog wilt ondernemen. Dat is LiefdeWerk!"

Ik ben levenscoach, yogadocente en inspirator. Ik coach individueel en groepen (workshops, vrouwencirkels), werk met Familieopstellingen (wat ook altijd weer om die verbinding gaat...), geef workshops verbindende communicatie en geef yoga/mindfulness/meditatielessen. Ik wil graag mensen laagdrempelig bereiken, vanuit mijn eigen verlangen naar verbinding én vanuit mijn eigen kwetsbaarheid. En dus geef ik ook regelmatig lezingen en schrijf columns.

Mijn eigen bewustwordingsproces kwam op gang door de ontmoeting met mijn andere ik. Op mijn 42e werd ik diep geraakt door deze zielsliefde. Ik mocht aan de slag met mijn eigen liefdewerk. Dat heeft mij binnenstebuiten gekeerd en mij veranderd, tot hoe ik altijd al bedoeld was. Opleidingen volgden en nu geef ik mijn geleerde liefdewerk graag door. Binnen mijn praktijk, als coördinator van Bewust Bollenstreek , en daarbuiten. Het is een en al liefdewerk. Het is wat ik te doen heb.

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


"Samen groeien, in verbinding, naar een bewuster leven"

Bewust Bollenstreek - Angela Roelen

Wat mij drijft als coördinator

Ik ben in januari 2017 met Bewust Bollenstreek gestart vanuit een verlangen om meer mensen wakker te maken, bewuster te maken van wie ze werkelijk zijn, zodat ze van binnenuit gaan leven. We bereiken meer mensen als we het samen doen! Niemand heeft de wijsheid in pacht, we tappen allemaal van dezelfde bron, de goddelijke wijsheid, en mogen instrument zijn om dit door te geven aan anderen. En dat lukt beter als we het samen doen!

Ik heb zelf een diepgeworteld zielsverlangen naar verbinding. Dat is dan ook een belangrijk onderdeel van Bewust Bollenstreek. Een van de voorwaarden om aan te sluiten als bewuste professional is dan ook dat je je durft te verbinden, vanuit het hart.

De aanbieders van Bewust Bollenstreek ontmoeten elkaar maandelijks tijdens inspiratiebijeenkomsten. Daar krijgt een aanbieder het platform voor een mini-workshop, zodat we elkaar stimuleren in ons eigen bewustwordingsproces. Dat doen we ook onder de noemer "Hartwerkers", waarin we onderling workshops en lezingen geven. Daar wordt ons werk alleen maar beter van, door de feed back van collega's.

De geïnteresseerden ontmoeten Bewust Bollenstreek o.a. met Free Hugs, Free Meditation, Open Podium en Bewuste Wandelingen. Ieder initiatief heeft zijn eigen projectteam, waar ik als coördinator ook onderdeel van ben. Zo ontstaat een sprankelend, levendig netwerk met een breed draagvlak, waarbij we de mensen in de Bollenstreek laagdrempelig kunnen bereiken. En daar doen we het voor!

 

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.