Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Retourtje Hart
Dedemsvaart

Mijn naam is Rita Mulder. In mijn praktijk Retourtje Hart richt ik me op hoogsensitieve mensen. Ik leer ze om te gaan met hun hooggevoeligheid en geef inzicht in persoonlijke processen.

Zelf ben ik hoogsensitief en heb daar in het verleden veel last van gehad. Vaak voelde ik me onbegrepen, eenzaam en anders dan anderen. Nu ervaar ik mijn fijngevoeligheid vooral als een kwaliteit en begeleid ik hoogsensitieve volwassenen en ouders met hoogsensitieve kinderen.

Hooggevoelige mensen hebben een veel gevoeliger zenuwstelsel dan andere mensen waardoor prikkels van buitenaf veel intenser binnenkomen. Vaak worden ze zo overspoeld door prikkels dat ze niet meer in staat zijn goed te functioneren. Grenzen aangeven blijkt lastig en ook het vinden van een balans tussen aktie- en rustmomenten blijkt een hele uitdaging.

Hoogsensitieve mensen hebben vooral ook een gave. Hun intuïtie is vaak sterker ontwikkeld dan bij andere mensen. In mijn praktijk leer ik ze gebruik te maken van deze gave. Als je niet lekker in je vel zit kan je intuïtie je echter in de steek laten. Er is dan geen ruimte meer voor dat 'fingerspitzen gefuhl'. Ik leer je hoe je weer contact kunt maken met je intuïtie.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten, genieten van het leven en innerlijke rust ervaren? Bel me dan voor een afspraak! De intake is gratis.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk Retourtje Hart!

Retourtje Hart
Rita Mulder

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.