Gezondheid Opleiding en Training

RefleX Natuurlijk (w)eten
Zwolle

Natuurgeneeswijzen gaan ervan uit dat gezondheid een toestand is van lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, een dynamisch evenwicht van de gehele persoon, het holistische principe. Ieder mens wil in de kern gezond, gelukkig en in balans zijn. Als dat (even) niet lukt kan een natuurgeneeskundig consult helpen dit evenwicht weer terug te vinden. Na een anamnese wordt het behandelplan gemaakt en besproken.

In de praktijk werk ik met diverse werkvormen. Bioresonantie, elektro acupunctuur, het voedingprogramma RefleX Natuurlijk (w)eten gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer, voetreflex plus therapie (Chinese en Westerse voetreflex), spatadertherapie, massagetherapie, dorn therapie. Neem gerust contact op om te informeren of ik wat voor jouw kan betekenen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG waardoor de behandelingen afhankelijk van uw persoonlijke aanvullende verzekering worden vergoedt.

Daarnaast zijn er voor bedrijven diverse mogelijkheden om uw medewerkers te begeleiden, te ondersteunen of te informeren omtrent gezondheid. Dat kan bijvoorbeeld door begeleiding bij overgewicht, diverse lezingen omtrent gezonde voeding, stoelmassages op locatie. Mogelijkheden worden op maat ontwikkeld.

Cursussen:
Dagcursus Chinese en Westerse voetreflex.
Driedaagse cursus westerse en Chinese voetreflex bij overgewicht.  Geaccrediteerd door de KTNO
Zevendaagse cursus Chinese en westerse voetreflex. Geaccrediteerd door de KTNO.
RefleX Natuurlijk (W)eten. Gezond(er) wroden en afvallen.
Kijk voor de datums op mijn website.

RefleX-Zwolle
Celien van Dalen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.