Persoonlijke groei Verhuur Accommodaties

Droom van Zwolle
Zwolle

Droom van Zwolle is een unieke plek om fris, energiek en bezield aan het werk te gaan. Als flexwerker of huurder van ruimtes. Regelmatig of af en toe. Een plek waar jij je thuis voelt. Een plek waar je in de dynamiek van de ontmoeting en in je zoektocht naar nieuwe perspectieven alles kan vinden wat je nodig hebt. Elke ruimte in ons unieke en karakteristieke pand is anders, heeft haar eigen werking en haar eigen sfeer. Zodat jij kunt kiezen welke ruimte het meest geschikt is om jouw ontmoeting en werkzaamheden precies de juiste boost te geven.

We begrijpen dat jij als huurder op zoek bent naar gemak en inspiratie. In iedere ruimte is presentatiemateriaal aanwezig zoals flipovers, beamers en beeldschermen. Wil je gebruik maken van creatieve materialen, spelmaterialen, muziek en boeken? Wij hebben het! En wil jij jouw werk of bijeenkomst een extra impuls geven of zoek je naar nieuwe werkvormen? Laat het ons weten, wij werken graag met je mee.

En ben je meer op zoek naar een flexwerkplek? Ondernemende en bevlogen professionals hebben zich aan Droom van Zwolle verbonden. Je komt hier mensen tegen die nieuwsgierig en open in het leven staan en geven net zo belangrijk vinden als ontvangen. Mensen die weten dat je de ander nodig hebt om te groeien in je werk. Speciaal voor onze community organiseren we maandelijks activiteiten die in het teken staan van ontmoeten, inspireren en ontwikkelen zoals onze inspiratiebijeenkomsten, koffieochtenden en droomborrels.

 

Droom van Zwolle
Rini te Velthuis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.