Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Stresscoaching Meritus InMens
Zwolle

In mijn praktijk als HR adviseur wordt ik dagelijks geconfronteerd met de negatieve gevolgen van stress op het functioneren en welzijn van zowel de medewerkers als de organisaties. De afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan specialiseren in het trainen en coachen van mensen in het hanteren van stress, angst- en depressieve klachten, burnout en vermoeidheidsklachten. Dit doe ik op basis van evidence based methodieken zoals o.a. mindfulness, runningtherapie en Acceptance & Comittment training. Uitgangspunt is dat stress en angst bij het leven horen. In plaats van te vechten tegen stress en/of angst kan ik je helpen vaardigheden aan te leren om daar op een andere manier mee om te gaan.

Vaak zijn we aan het worstelen omdat we juist geen pijn willen voelen en vervelende situaties, mensen en gedachten zoveel mogelijk uit de weg willen gaan. Dit vermijden levert misschien op de korte termijn wel een fijn gevoel op maar op de langere termijn worden die vervelende dingen in het leven alleen maar groter in jouw beleving. Zo groot dat je misschien helemaal niet meer toekomt aan dat te doen waar je echt blij van wordt of wat je echt waardevol vindt.

In mijn praktijk bied ik verschillende vormen van begeleiding aan. Op basis van de ernst en aard van jouw klachten en jouw voorkeur kunnen we kijken welke vorm het meest geschikt is. 

- begeleide zelfhulp/e-coaching

- groepstraining

- individuele begeleiding

Uitgangspunt is altijd dat jij de expert bent van jouw eigen ervaringen!

 

Meritus inMens
Anita Brockötter

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.