Gezondheid Body Stress Release

Body Stress Release JA
Bilthoven

De missie van mijn praktijk is om mensen te laten ervaren hoe het voelt als spierspanning verdwijnt. Voor mij persoonlijk was het iets magisch. Door lichte aanrakingen wordt het lichaam aangezet om zelf de spanning los te laten.

 

De behandeling is zeer effectief om fysiek ongemak zoals lage rugklachten, pijnlijke of stijve nek en hoofdpijn te verminderen. Daarnaast zul je merken dat je beter met nieuwe stress/spanning om kan gaan - zowel fysiek als mentaal.  Doordat de spierspanning terugkeert naar de normale staat brengt het je terug van pijn naar bewust voelen. Dan kun je je bewegingen en gewoontes aanpassen die herstel in de weg zitten.

 

Body Stress Release geeft je het fijne gevoel weer terug. Je gaat weer vertrouwen op je lichaam. Door het teveel aan opgebouwde spanning weg te nemen, komt je veerkracht terug. Zodat je je weer kunt concentreren op voluit leven i.p.v. overleven. Lekker bewegen zonder pijn of ongemak. Dat wens ik iedereen van harte toe. 

 

Een van de mooie dingen van Body Stress Release is dat het alleen positieve bijwerkingen heeft. Pijnmedicatie en operaties kunnen voorkomen worden door het lichaam vrij te maken van vastgezette spierspanning. Het is niet nodig om vast te blijven zitten in je lichaam of je neer te leggen bij pijn die ‘gewoon’ is geworden. Het is mijn missie om mensen de ogen te openen voor de mogelijkheden. ‘Anything is possible’.

Body Stress Release JA
Jochem Alink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: