Gezondheid Gezondheids- en vitaliteitscoaching

Coaching bij herstel van vitaliteit en energie
Nijmegen

Hoe voel je je? Hoeveel energie heb je? Twijfel je weleens of die steeds terugkerende pijntjes, griepachtige klachten of blessures je iets willen zeggen? Het kunnen signalen van je lichaam zijn die je niet moet negeren. Ze vertellen je dat je lichaam hard aan het werk is, maar er wel hulp bij kan gebruiken. Meestal staan klachten niet op zichzelf, maar blijkt er een verband te zijn tussen diverse symptomen.

Het is een uitdaging voor mij om jou door alle informatie, hypes en goedbedoelde raadgevingen heen te loodsen. Je leert dan hoe je lichamelijke klachten kunt aanpakken en emotionele belasting kan herkennen om daarna het patroon te doorbreken. Beide zijn aspecten die jouw gezondheid in de weg kunnen zitten. Het doel is om deze situatie om te buigen naar een gezonde en effectieve leefstijl die bij jou past. Met als resultaat een sterk immuunsysteem en optimale weerstand. Daarbij is de aanpak met behulp van energiemanagement via frequentietherapie uiterst efficiĆ«nt.

Biografie / Over Ellen Veugelers

Zoals zo vaak gebeurt, heb ook ik te maken gehad met darmklachten, met een flink tekort aan energie, met een stevige blessure, maar ook met vastgeroeste patronen waar ik me niet bewust van was, maar wel last van had. De zoektocht naar herstel en vitaliteit is voor mij niet gestopt nadat ik zelf weer beter in mijn vel zat. Het is nu een uitdaging om met jou aan de slag te gaan, zodat ook jij dit kunt bereiken!

Veugelers vitaliteit Nijmegen
Ellen Veugelers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: