Gezondheid Catering

Lovingly Wholesome - Anneke kookt
Lent

Biografie / Over Anneke Comello

Wie is die ‘Anneke’ van Lovingly Wholesome nou eigenlijk?

Een kleine, 30-jarige, blonde Friezin met Italiaanse roots, die hélemaal weg is van koken. Met Lovingly Wholesome maakte ik van mijn passie mijn werk. Ik ontwikkel me nu zo’n 5 jaar in het koken van écht lekkere vegetarische en veganistische gerechten. Mijn academische opleiding gooide ik overboord om met de handen in de aarde te wroeten en in grote pannen te roeren. 

Door te kiezen voor biologische ingrediënten en zoveel mogelijk duurzame producten en diensten (boodschappen voor het huiskamerrestaurant doe ik met mijn fietskar!) zet ik me in voor een beter milieu. Ook bied ik in mijn workshops mindfulnesstechnieken aan om een gezonder voedingspatroon en een fijnere relatie met je lichaam te ontwikkelen. 

Het allerbelangrijkste: ik geniet gewoon ontzettend van wat ik doe! Als meisje had ik al de droom om keukenmeid (ja echt) te worden. En tegenwoordig mag ik de hele dag in de keuken staan, een feestje! Ik ben er van overtuigd dat je dat plezier terug proeft in mijn gerechten en dat hoor ik ook heel vaak van enthousiaste gasten. Kom je proeven?

Lovingly Wholesome - Anneke kookt
Anneke Comello

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.