Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Met zelfvertrouwen in je leven en werk staan.
Nijmegen

Door individuele coaching of training ondersteun ik je om met zelfvertrouwen in je werk en leven te staan. Vertrouwen in je eigen kunnen, wie je bent en wat je wilt. Samen met mij leer je om te gaan met situaties die voor je lastig zijn, ga je bewuste keuzes maken voor de invulling van je werk en leven en wordt verbinding maken met anderen makkelijker.

Uit eigen ervaring weet ik dat het prettig is om aan de slag te gaan met een coach als je zelf niet verder komt. Iemand die echt luistert, die respectvol confronteert, die naar boven haalt wat je blokkades zijn en wat je voldoening geeft, je een frisse kijk op je situatie geeft, je helpt om resultaten te bereiken en je er doorheen helpt als je angst voelt om stappen voorwaarts te zetten. Dit is wat ik ook een ander wil bieden.

Ik ben geïnteresseerd in wat jou bezighoudt. Zullen we bellen?

Biografie / Over Gabriëlle Gieling

2016. Ik sprong in het diepe. Ik stopte met mijn baan, met mijn vertrouwde collega’s en mijn financiële zekerheden omdat ik voelde dat ik mensen als coach verder wilde helpen. Later besefte ik pas hoe eng zo’n stap eigenlijk is. Ik hield mij sterk, maar van binnen voelde ik me kwetsbaar en onzeker. Wat als het niet lukt? Ben ik wel goed genoeg? De perfectionist in mij – waarvan ik dacht dat ik die vakkundig de mond had gesnoerd – kwam met veel tromgeroffel naar boven. Mijn zelfvertrouwen was even ver te zoeken. Het lukte mij om met hulp van anderen mijn gevoel te blijven volgen. Ik herwon het geloof in mijzelf en kon weer stappen vooruit zetten. Ik weet wat het betekent als je het geloof in jezelf kwijt bent. Daarom is het mooiste wat er is, een ander te helpen weer zelfvertrouwen te krijgen.

Ik volgde de opleidingen Co-Active Coach, inclusief certificering, Fundamentals Organizational & Relationship Systems Coaching en Coachend Leidinggeven en Adviesvaardigheden. In mijn werk neem ik, naast mijn eigen levenservaring, 25 jaar werkervaring als leidinggevende, adviseur, bedrijfsjurist en onderzoeker mee.

Gabriëlle Gieling Coaching
Gabriëlle Gieling

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.