Gezondheid Acupunctuur

Itchi-Go Praktijk voor Japanse Acupunctuur
Leiden

Itchi-Go Praktijk voor Japanse Acupunctuur - John Jaarsveld

John's mottto: ‘mijn passie is om mensen te helpen zelf beter te worden, het liefst zonder medicijnen of ‘alternatieve’ middeltjes’.

In De Lindewei terecht bij John Jaarsveld, een ervaren acupuncturist. Hij is gespecialiseerd in de Japanse stijl van acupunctuur: dunne naaldjes en veel nadruk op palpatie (deskundige betasting met de hand voor geneeskundig onderzoek). Kenmerkend is een no-nonsense behandeling met aandacht voor de gehele mens. Deze Japanse stijl is afkomstig van Kiiko Matsumoto. In de Traditionele Geneeswijzen wordt altijd gekeken naar de het acute gedeelte van de klacht én naar de grondoorzaak, voor een zo effectief mogelijke behandeling.John is eveneens gespecialiseerd in kinderacupunctuur.

Japanse Acupunctuur - Achtergrond

Dokters van het oude China hebben reeds duizenden jaren kruiden, acupunctuur, massage, dieet en gezondheidsoefeningen gebruikt om ziekte te genezen en de gezondheid te verbeteren. Zij haalden hun inspiratie uit de natuur, die zij met grote nauwkeurigheid observeerden, en uit de de klassieke boeken: de Huang Di Nei Jing en de Nan Jing. De leer van deze imposante verzameling ervaringskennis wordt nog steeds actief beoefend en onderwezen in de ziekenhuizen en universiteiten in Azië, en wordt tegenwoordig ook steeds meer in het Westen op waarde geschat.

Praktijk Itchi-Go is aangesloten bij beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeswijzen Zhong en de Nederlandse Beroepsvereniging voor Chinese Geneeswijzen Yi, waardoor veel verzekeringen (een deel van) de behandeling vergoeden.Ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, RBCZ.

  • Mobiel: 0643139217

Biografie / Over De Lindewei: tempel, praktijk, yoga

De Lindewei is een Tempel, een Praktijk en een plek voor Yoga. Onze Tempel van Universeel Bewustzijn biedt devotionele bijeenkomsten: mystiek, bewustzijnsgroei, spiritualiteit, yoga, muziek en zingeving.

Onze Praktijk verzorgt lichaam en geest: Reading & Healing, Acupunctuur (John Jaarsveld). Aan De Lindewei zijn meerdere docenten en therapeuten verbonden, die elk hun karakter geven aan deze serene plek, die voor de meesten voelt als er een van thuiskomen: hier kan ik echt mezelf zijn.

Initiatiefnemer en eigenaar van De Lindewei is Dhyan Singh - Tjebbe Westendorp een ervaren psycholoog, healer, yogadocent en muzikant. Je kan bij hem terecht voor individuele Psychologische hulp en Reading & Healing Consulten,  Kundalini Yoga,  Meditatieve concerten met santoor, klankschaal en gongbaden. Ook voor ruimtegebruik en algemene vragen over De Lindewei m

De Lindewei
De Lindewei: tempel, praktijk, yoga

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: