Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

wet van aantrekking coach
Rijsenhout

Zit je niet lekker in je vel? Heb jij chronisch tekort aan geld? Denk je dat geluk voor jou niet is weggelegd? Grote kans dat je daar al je aandacht aan geeft. Maar alles wat je aandacht geeft groeit! De wet van aantrekking werkt altijd! Hoe langer jij aandacht blijft geven aan dat wat je NIET wilt, hoe vaker dit zal herhalen!! 

Iedereen is uniek en groeit volgens zijn eigen unieke script (blauwdruk). Volgens jouw script zul jij bijvoorbeeld opgroeien als een tijger. Ga jij je vervolgens gedragen als een vis in een kom (omdat je dit hebt ‘meegekregen’ of omdat ‘de hele familie nu eenmaal zo is’, of 'toch geld op de plank moet komen'), dan zal de trekkracht van het leven je dat laten merken.  Je gaat je niet prettig voelen! 

Ga je evengoed stevig door met dat waar je hart uiteindelijk níet ligt, dan zul je steeds meer signalen krijgen van het universum. Totdat je uiteindelijk een burn-out of depressie hebt of zelfs met een fysieke klacht of ziekte in bed komt te liggen!! Dán is het echt tijd om te kijken en te luisteren, wat is het dat mijn lichaam me wil zeggen? Wat is het dat er door mij heen geboren wil worden? 

Ga doen waar jij blij van wordt! Dat is voor jou bestemd! Ik help je met het focussen op jouw mooiste leven en je zult zien dat je al snel weer op het goede spoor bent. Ik help je daar graag mee.

Natuurlijk vertrouwen / Spiritueel lifecoach
Hellen Van Rooijen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.