Duurzaamheid Natuur, Tuin en Landschap

Samen maken wij van jouw tuin een groene oase
Haarlem

Groen in de stad is waardevol!

Je komt uit je werk, uitgeput. Maar dan... thuis... op je blote voeten in het gras. Een vlindertje fladert verstoord op, maar verder niets dan vredigheid. Even genieten... Rust.. Dan vanuit ver de vraag: of je een taartje wilt.... je wordt wakker uit je mijmering en kijkt recht in het stralende gezicht van de jonge bakker in de zandbak...

Oke, dit is wat poetisch..... maar een tuin, hoe klein ook, biedt vele mogelijkheden: spelen, ontdekken, ontspannen, eten en genieten. Wij geloven dat dat het best kan in een natuurlijke en groene tuin. Groen geeft namelijk ontspanning.

Tuinontwerp

Met een paar vierkante meter kun je al een leuke stadstuin creƫren. Onze kracht ligt in het ontwerpen van duurzame en natuurlijke tuinen. Dat wil zeggen dat we met milieuvriendelijke materialen werken en zo veel mogelijk planten gebruiken die lang meegaan. We werken veel met grassen en meerjarige bloeiende planten. Deze combinatie geeft aan een tuin een natuurlijke uitstraling en vraagt relatief weinig onderhoud. We werken graag met hout voor de verschillende elementen in de tuin. Voor de terassen en paden gebruiken we schelpen, grind of ander doorlatend materiaal zodat uw tuin bij hevige regenval haar eigen water kan verwerken. Natuurlijk doen we dit alles in overleg met u.

Stadsvergroener
Ad de Veld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.