Persoonlijke groei Psychologische hulp

Malintis - De Praktijk voor Virtual Reality Therapie
Amsterdam

Malintis is een praktijk die psychologische hulp verleent met behulp van Virtual Reality. Hierbij zijn ook huisbezoeken mogelijk rond de gemeenten Haarlem en Amsterdam.

Malintis ondersteunt behandelingen met Virtual Reality zodat de therapie kan worden verrijkt met niet alleen meer effectiviteit, maar ook veel meer mogelijkheden dan alleen gespreksvoering te bieden heeft. Met Virtual Reality draag je een bril die aan de binnenkant beelden projecteert en reageert op je hoofdbewegingen. Dit zorgt voor simulaties die je helpen ontspannen of leren omgaan met moeilijke situaties.

Er wordt rekening gehouden met jouw specifieke behoeften en waar je wel of geen moeite mee hebt. Hierbij wordt waarde gehecht aan de wetenschappelijk bewezen effectiviteit van de behandelmethodieken zowel op het gebied van Virtual Reality, als ook op het gebied van gesprekstherapieen.

Malintis biedt derhalve behandelingen gebaseerd op de modernste inzichten en ontwikkelingen, die continu worden geƫvalueerd en verbeterd.

Malintis - De Praktijk voor VR Therapie
Rick Evenhuis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.