Gezondheid Natuurgeneeskunde

Kalff Health
Aerdenhout

Kalff Health is een praktijk voor Bioresonantie en Orthomoleculaire therapie volgens klinische Psycho Neuro Immunologie. De praktijk richt zich op het herstellen van het verstoorde evenwicht in het lichaam.

Bioresonantie Bicom Optima
De Bicom Optima bioresonantie is een specifiek diagnose en therapiesysteem. Het berust op de nieuwste ontwikkelingen en inzichten uit de biofysica. Alle materie in de natuur en dus ook in ons lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Met de Bicom kunnen de zeer subtiele elektromagnetische trillingen in het lichaam gemeten worden. Het opsporen van verborgen oorzaken. Veel uiteenlopende klachten kunnen hiermee getest en behandeld worden. (allergie, vermoeidheid, voedingsintoleranties, darmklachten, virussen, schimmels parasieten, ziekte van Lyme, inentingen, etc. ) 

Orthomoleculaire therapie vlgs kPNI   
Het verstoorde evenwicht te herstellen door middel van de zoektocht van de oozaak van de klacht. De therapie bestaat uit volwaardige voeding, beweging, met aanvulling van micronutrienten  (vitaminen, mineralen, aminozuren en enzympreparaten) 

Kalff Health
Maria Kalff-Haverkamp

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.