Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Opleiding Zijnsoriëntatie Haarlem
Haarlem

Op 26 oktober 2018 start het Basisjaar van de Opleiding Zijnsoriëntatie o.l.v. Miriam Sturkenboom en Neriyah Duval in Haarlem. 

Het thema van de opleiding is 'Rusten in Zijn; doen wat je echt wilt'. Leren om te rusten in dat wat er is. Ook in dat wat je liever niet wilt dat er is. Dat is de ene invalshoek.

Leren zorgen dat er in je leven zoveel mogelijk gebeurt wat werkelijk goed is voor jou vormt de tweede invalshoek. Daarbij is het belangrijk in contact te komen met je innerlijke waarheid en met je verlangen. Door verschillende vormen van meditatie, visualisatie, lichaamswerk en allerlei praktijkoefeningen zal je in de opleiding Zijnsoriëntatie deze fundamentele dimensie steeds sterker ervaren en steeds meer in je leven kunnen brengen.

De oefeningen en technieken die we daartoe gebruiken, zijn eenvoudig en hebben in de praktijk hun effectiviteit bewezen. In een persoonlijk programma leer je deze oefeningen en technieken op jezelf toepassen en van daaruit in de dagelijkse praktijk van je leven aanwenden.

  • Tijdens onze OPEN AVONDEN en LEZINGEN (zie onze agenda hieronder) kun je kennis maken met de trainers en de inhoud en werkwijze van het Basisjaar. 

Centrum Zijnsoriëntatie
Centrum Zijnsoriëntatie

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.