Gezondheid Therapie (diverse)

BEMER vasculaire therapie beschermt je gezondheid en stimuleert genezing.
Haarlem

BEMER Fysische vasculaire therapie

BEMER fysische vasculaire therapie beschermt je gezondheid en stimuleert genezing. Een goede doorbloeding van ons lichaam is essentieel voor het behouden van onze gezondheid. Het bloed is het transportmiddel van zuurstof en voeding waardoor onze cellen worden gevoed en de afvalstoffen worden afgevoerd.

Bloedvaatjes die 7 keer dunner zijn dan een haar op jouw hoofd (microcirculatie)verzorgen 75% van de doorbloeding in ons lichaam. Door ouder worden, te weinig bewegen, slechte voeding, stress, een verstoord slaappatroon neemt de doorbloeding via de microcirculatie fors af. De gevolgen zijn: chronische klachten, ziekte en vroegtijdige veroudering.

Wat doet BEMER-therapie?
De fysische vaattherapie van BEMER optimaliseert de verstoorde microcirculatie structureel. Daarnaast voorziet BEMER ook in een slaapprogramma dat er voor zorgt dat je beter inslaapt, dieper slaapt en fitter wakker wordt. & Voor wie is BEMER-therapie geschikt? BEMER is bewezen effectief bij klachten die worden veroorzaakt door een verstoorde microcirculatie, zoals: chronische en acute pijn, chronische vermoeidheid, chronische stofwisselingsziekten zoals diabetes en reuma, chronische verstoorde wondgenezing, chronische degeneratieve klachten van het houdings- en bewegingsapparaat, perifere vaatafsluitingen, polyneuropathie als gevolg van diabetes, orgaaninsufficientie en verstoring van leverfunctie.

Hoe werkt BEMER-therapie?
Met een lichaamseigen pulserende elektromagnetische frequentie stimuleert de BEMER-therapie je microcirculatie tot in de kleinste bloedvaten. Een goede doorbloedingzorgt dat voedingsstoffen en zuurstof beter worden opgenomen, afvalstoffen beter worden afgevoerd en dat je immuunsysteem goed functioneert. BEMER stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Ik gebruik de toepassing in mijn praktijk. Daarnaast adviseer, lever en ondersteun ik in het gebruik hiervan. 

Praktijk WaalWijz
Shirley de Waal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.