Persoonlijke groei NLP

The Hug Connection
Heemstede

Mijn naam is Rick Shamier (1963), ik ben Mindfulness trainer en NLP coach

The Hug Connection is de naam van mijn bedrijf, van waaruit ik bewustwordings- en ontwikkelingstrajecten aanbied in de regio Zuid-Kennemerland (Haarlem, tede, Zandvoort, Hillegom en IJmuiden). Dit doe ik voor kinderen, volwassenen en senioren. Ook verzorg ik trajecten voor specifieke doelgroepen: professionals in het basisonderwijs, de zorg en vrijwilligersorganisaties. 

In mijn programma's bied ik Mindfulness, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en Emotioneel Lichaamswerk (ELW) op geintegreerde wijze aan. Deze methoden kennen een schat aan inzichten en oefeningen, die je ieder moment van de dag simpel kunt gebruiken. Ze helpen je beter focussen, sneller bewust zijn van je lijf, waardoor je beter met je energie omgaat. Hierdoor wordt het mogelijk om effectiever te communiceren, meer te genieten van wat je doet en meer vreugde in het leven te ervaren. Veel mensen die piekeren of last hebben van burn-out klachten, weten na de cursus hoe ze sneller tot ontspanning kunnen komen en voelen zich sterker en daadkrachtiger.  

Daarnaast deel ik wekelijks op straat Free Hugs uit. Mijn ambitie is om hierdoor verbinding en zachtheid zichtbaar te maken en het straatbeeld te veranderen. Het is een bijzondere manier om met mensen in contact te komen en in gesprek te komen over bewust en Mindful leven, en hoe je voor jouw gezonde grenzen zorgt. Je bent van harte welkom! 

The Hug Connection
Rick Shamier

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.