Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Leef je verlangen
Overveen

Herken je dit? Een vaag ontevreden gevoel. Of jaloezie op iemand: oh, als ik dat ook eens kon of durfde… Of je vraagt je af: is dit het nu? Is dit mijn leven?

De kans is groot dat er verlangens op je deur kloppen, en dat je ze niet herkent. Misschien zijn ze zelfs zo subtiel en vluchtig, dat je ze nauwelijks opmerkt. Te druk met je dagelijks bestaan.  Bang voor verandering die verlangens teweegbrengen.

Wat verlang jij?
Verlangens, we hebben ze allemaal. Naar concrete zaken: een lieve partner, kinderen, een mooi huis, een boeiende baan. En naar minder concrete: een zinvol leven, van betekenis zijn, een betere wereld. Het verrijkt je leven wanneer je ze onderzoekt, ze boven tafel brengt, er nieuwsgierig naar bent en ernaar leeft. Zonder vast te houden aan een vorm waarin ze vervuld moeten worden. Open en opmerkzaam naar wat het leven je brengt. Verlangens maken vitaal
Wanneer je in contact staat met je verlangens, voel je je levendig en vitaal. Ze vormen een bedding voor je leven. Voel ze, koester ze en wees nieuwsgierig. Vul ze niet meteen concreet in. Onderzoek de energie en stel je open: hoe zal jouw verlangen vorm krijgen? Wellicht heel anders dan je denkt.

Janny ter Meer
Janny ter Meer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.