Gezondheid Natuurgeneeskunde

Holistisch Gezondheidstherapeut
Santpoort-Noord

Ik ben sinds 2010 Holistisch Gezondheidstherapeute met praktijk aan huis. Daarnaast werk ik ook als analist op een medisch microbiologisch laboratorium. 

Holistische Gezondheidstherapie werkt complementair aan gezondheidsherstel op alle niveaus van energie: fysiek, etherisch, gevoelens, gedachten en bewustzijn. De therapie richt zich op het behandelen van oorzaken van klachten. 

Oorzaken van klachten zijn in het leven ontstane beschadigingen, zwaktes, verstoringen of belastingen, die zich zowel in het lichaam, in de geest als op energetisch gebied kunnen bevinden. Denk bijvoorbeeld aan de belasting van schadelijke stoffen die we binnenkrijgen of een onbalans in de vitaminen- of hormoonhuishouding, maar ook de negatieve invloed van belastende gevoelens of gedachten. Op alle verstoorde aspecten wordt gewerkt, om zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid te herstellen. Een klacht, hoe chronisch en van welke aard dan ook, verdwijnt als de oorzaken ervan zijn verwijderd. 

Als aanvulling in de praktijk geef ik, naast Holistische Gezondheidstherapie, ook aromatherapie massage. Deze holistische massagevorm werkt met essentiële oliën. De combinatie van de werking van de oliën en de verschillende massagetechnieken die worden gebruikt, geeft ontspanning en tegelijkertijd stimulatie van het hele systeem om beter te functioneren.

Natuurlijk Heelzijn
Lopje Höcker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.