Gezondheid Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunst Haarlem
Haarlem

Heb jij gezondheidsklachten en wil je graag onderzoeken wat natuurlijke middelen en goede voeding voor jou kunnen betekenen? Of ben je gezond en wil je graag je lichaam nog sterker maken en reinigen als preventie voor ziekten? Of gewoon een heerlijke massage?

Welkom bij Natuurgeneeskunst Haarlem. Mijn praktijk bevindt zich in het centrum van Haarlem. Wanneer je bij mij komt met een klacht, maak ik na een uitgebreid intake consult een gezondheidsplan. Ik werk met Medicinale Kruiden, Bachbloesems, Klei-pakkingen, verschillende Massagevormen en Voedingsadviezen. Alle therapieen zijn op elkaar afgestemd en 100% natuurlijk! Naast het gesprek, gebruik ik Iriscopie als extra diagnose middel. Ook begeleid ik detox-weken, deze zullen weer in maart starten!

Mijn passie ligt in de natuur. De kracht van de natuur en ervaren dat ieder element in de natuur zijn eigen rol heeft, vind ik magisch! Ik vind het erg waardevol om jezelf, je lichaam en je gevoel goed te leren kennen. Zo kun je steeds meer vertrouwen op je intuitie en leven vanuit je hart! Want je gezondheid is meer dan alleen je fysieke lichaam.

Natuurgeneeskunst
Marly Schutselaars

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.