Duurzaamheid Kleding

Kledingadvies op maat
Santpoort-Noord

Wil jij je eigen kledingstijl van binnenuit ontdekken en creëren?
Droom je van een garderobe die een verzameling is van al je lievelingsstukken die precies bij je levensstijl en bij jouw persoonlijkheid passen? Zou jij ook in de spiegel willen kijken en gewoon blij met jezelf willen zijn? Blij met je lijf en je vrouwelijke rondingen?

Hoe werk ik?  We starten altijd met een uitvoerig gesprek waarin ik je echt wil leren kennen. En we maken samen een programma op maat. Dit kan inhouden dat we een kleuranalyse doen, en je garderobe uitsorteren of dat we gaan winkelen. Het is ook mogelijk we een sessie Quantum Emotional Clearing doen om eventuele oude overtuigingen los te laten en een beter zelfbeeld te creëren. Iedereen heeft andere wensen en een andere uitgangssituatie en daar pas ik mijn programma op aan.

Mijn advies bij Soulstyling is geschikt voor alle vrouwen die zichzelf willen (leren) waarderen. Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Vrouwen die openstaan voor een nieuwe kijk op zichzelf en er aan toe zijn om zichzelf anders te zien. Die hun huidige comfortzone stukje bij beetje willen loslaten en zich echt mooi willen voelen, zoals ze zijn.

‘Door de verrassende combinaties en kleuren voel ik meer zelfvertrouwen. Ik geniet van de complimenten die ik over mijn nieuwe kleding krijg, maar heb niet het gevoel overdressed te zijn (dat had ik voorheen wel(eens)). Ook en vooral de complimenten die ik van mijn partner krijg vind ik geweldig.’ Tessa T.

Soulstyling - Natuurlijk jezelf zijn
Karin Frenay

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.