Gezondheid Oosterse Geneeswijzen

Guasha Therapeut
Santpoort Noord

Guasha is de Chinese variant van de schraapthechniek die in vele Zuidoost-Azië plaatsvindt en al duizenden jaren oud is. Guasha is een therapie die op dit moment in Europa aan grote populariteit wintTijdens de behandeling wordt een speciale olie op de huid gebracht. op deze plaatsten begint de therapeut met een speciale schraper te "schrapen"

De schraper is vervaardigd uit jade, rode aventurijn, rozenkwarts, agaat (verschillende soorten), bianstone, obsidiaan, hoorn of metaal. Dit alles in verschillende maten en vormen om het lichaam en de verschillende klachten zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Iedere steen heeft zijn eigen trillingsfrequentie en daarmee ook zijn eigen kracht. Bijvoorbeeld:

Groene jade = detox, geleiding energie, Witte jade = losmaken blokkades dicht onder de oppervlakte, Obsidiaan = is de spiegel van de ziel, werkt diep en zacht en maakt emoties los. Bianstone = verbeterd de doorbloeding, werkt heel diep. Rozenkwarts = zacht, liefde voor jezelf, zachte steen ook zeer geschikt voor kinderen

Guasha kan worden toegepast bij honderden verschillende klachten en ziekten.De lijst van stoornissen, blokkades en ziekten die met Guasha behandeld kunnen worden is te lang om hier beschreven te worden maar bestaat o.a. uit:

Alle pijnsyndromen, nek- en schouderklachten, hoofdpijnen en migraine, rugklachten, RSI, Stress, burn-out, reuma, bronchitis, astma, verteringsproblemen, stofwisselingsstoornissen, hoge bloeddruk, hooikoorts 

Best Balance
Esther Hendriksma

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.