Gezondheid Kinesiologie

Erkend kinesioloog en Bloesemtherapeut
Haarlem

Mijn naam is Toos Langeveld. Ik heb al 15 jaar een bloesemtherapie praktijk en heb dit aangevuld met de opleiding tot erkend kinesioloog. Als kinesioloog heb ik de mogelijkheid om klachten te onderzoeken en de oorzaak hiervan op te sporen waarna vervolgens een behandelplan kan worden opgesteld om de klachten te verhelpen. Inzicht in de oorzaak van een klacht kan het zelfgenezend vermogen aanzetten tot herstel van balans.

Kinesiologie kan ook preventief gebruikt worden om het lichaam energetisch in balans te houden waardoor het lichaam gezond blijft. Het inzetten van Bloesemremedies geeft ondersteuning om het herstelde balans vast te houden. Een kinesioloog gebruikt de spiertesten van de Touch For health om te kunnen communiceren met het lichaam en de blokkades in de energie van de meridianen op te sporen. Middels extra technieken kunnen dan correcties worden toegepast waardoor er balans onstaat en de stroming weer hersteld wordt.

Kinesiologie kan ingezet worden bij oa. stress, burn-out,allergie, intolerantie, niet lekker in je vel zitten, klachten zonder aanwijsbare oorzaak, en vele anderen.
Ik heb een goede opleiding op HBO niveau met medische basis kennis, psychologische basiskennis en sta ingeschreven als therapeut in het CPION Abituriƫnten-Register, de Beroepsvereniging voor Kinesiologie en de NOAG(Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers).
Vergoedingen ziektekosten uit aanvullend pakket.

Bloesemremedies zijn tevens in te zetten voor dieren.

Essence For Health, praktijk Toos Langeveld
Toos Langeveld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.