Persoonlijke groei Ademtherapie

Adem is leven!
Haarlem

Wil je iets veranderen in je huidige situatie maar je weet niet hoe? Door middel van transformatief coachen maak je de weg vrij voor persoonlijke groei, door het ontwortelen van blokkades. Haal jouw maximale potentieel uit werk en leven!

Onze huidige manier van leven lijkt ons niet altijd gelukkig te maken. We missen ons natuurlijk gedrag en onze natuurlijke omgeving en daardoor voelen we stress en onrust. We kunnen ons beter gaan voelen en gelukkiger worden als we weer aansluiting vinden bij onze natuurlijke behoeften. Deze behoeften zijn voor ieder mens uniek. Het is mijn missie om jou te verbinden met jouw natuurlijke ik, jouw natuur.

Ieder mens is van nature authentiek. Met eigen talenten en valkuilen. Verschillende gebeurtenissen en omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je te ver van jezelf af komt te staan. Met stress en fysieke klachten tot gevolg. Het is dan goed de aandacht op jezelf te richten en te onderzoeken wat jouw valkuilen zijn. Zodat je vrij bent om je unieke talenten te ontwikkelen.

  • Door middel van coaching in de natuur help ik je ontdekken waar je valkuilen liggen. Samen bewandelen we de weg naar de beste versie van jezelf. Met behulp van verschillende technieken ontdekken we waar je valkuilen liggen en werken we samen aan de best mogelijke oplossing. 

Transformatie technieken (methode) die ik onder ander gebruik zijn Emotional Freedom Techniques (EFT) & De Verbonden Ademhaling. Technieken die bijdragen aan het transformeren van belemmerende factoren in je leven naar helpende. Om ruimte te maken voor een lichter en gelukkiger leven. 

Biografie / Over Arthur Minderop

In 1976 ben ik geboren in Caracas, Venezuela en ik heb daar tot mijn achtste gewoond. Daarna zijn mijn ouders weer terug gegaan naar Nederland, waar ik in Baarn ben opgegroeid.

Ik volgde de gebaande paden en ben braaf Economie gaan studeren in Amsterdam om vervolgens een carriere te kiezen in de FMCG wereld. Voor mijn 40-ste kwam de oerknal en dat deed me beseffen dat er meer is, dan wat ik deed. Ik koos voor het avontuur op zoek naar antwoorden. Deze reis brengt me steeds dichter bij mijn kern, mijn natuur. 

Opleidingen
Mijn opleiding tot Transformatief coach heb ik gevolgd bij Robert Bridgeman en ik werk met de Bridgeman Zelfrealisatie Methode¬©. Bij Yvonne Toeset van EQlibre heb ik me verdiept in de techniek EFT, die ik in mijn dagelijkse coachingspraktijk toepas. Bij Stephen Monne van Adem & Stem ben ik opgeleid tot Ademcoach en onangs heb ik Reiki Level 1. 

Mijn coachsessie faciliteer ik in de natuur.
De natuur heeft ons veel te vertellen en elke keer ben ik weer verwonderd door de schoonheid ervan. Ik word blij van buiten zijn en ben dankbaar dat ik dit werk mag doen. Een sessie kan spontaan gepaard gaan met een frisse duik in de Zee of dip in het Wed. De natuur speelt op die manier een belangrijke rol in al mijn sessies. 

Natuurliq
Arthur Minderop

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: