Persoonlijke groei Coaching - Kindercoaching

Sta Sterk Training - Leert kinderen sterk staan tegen pesten - individueel of groep
Haarlem

Sta Sterk Training  - voor slachtoffers van pesten in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. 

Word jouw kind gepest? Met de Sta sterk training ontdekken kinderen op een positieve manier voor zichzelf op te komen, zelfvertrouwen te krijgen en lastige situaties zoals pesten op te lossen. Elk kind verdient een positief zelfbeeld en als ze daar nu al aan werken dan hebben ze daar de rest van hun leven profijt van.

De training kan individueel of in groepsverband

Gedurende de training werkt elk kind aan zijn eigen leerwens of doel. We werken stapsgewijs, interactief en met postitieve benadering aan de vijf aandachtgebieden: lichaamstaal, assertiviteit, omgaan met emoties, sociale informatieverwerking (was het expres/perongeluk of was het plagen of pesten) en sociale vaardigheden. 

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes, zoals: rollenspellen, creatieve opdrachten, animaties, ontspannings-, visualisatie en ademhalingsoefeningen, helpende gedachtes en oefen-opdrachten voor thuis. De ouders/verzorgers en docent worden bij de training betrokken. 

De Sta Sterk training is erkend door het Nederlands Jeugdinstituut als effectieve jeugdinterventie voor slachtoffers van pesten.  Ik ben gecertificeerd trainer en aangesloten bij de Stichting Omgaan met Pesten. Meer weten? Ga naar stasterktrainer 

Biografie / Over Kim Aukema

Ik ben Kim Aukema, 35 jaar en woon samen met mijn gezin in Haarlem. Al 14 jaar werk ik als zelfstandig ondernemer . Ik ben trots Sta Sterk trainer,  projectbegeleider van jongerenactiviteiten en geef graag aan alles een creatieve twist. 

Gecertificeerd Sta Sterk trainer en aangesloten bij de Stichting Omgaan met Pesten. 
Als creatief ondernemer heb ik verschillende educatieve prentenboeken gemaakt voor kinderen waar ik ook workshops mee geef. Mijn laatste boek is  'Krabbetje Kor wil rechtdoor' dat gaat over pesten – als kind werd ik gepest. Tijdens het maakproces kwam ik in contact met de Stichting Omgaan met pesten. Ik werd zo blij van hun werkzaamheden dat ik zelf hun vakopleiding ben gaan volgen en mijn licentie heb gehaald als erkend -Sta Sterk-trainer-. 

Als kind ben ik zelf gepest.
Ik had daardoor nooit zin om naar school te gaan en was altijd bang voor wat de pesters nu weer zouden gaan doen. Als ik thuis kwam van school was ik erg verdrietig en had last van buikpijn. Ik sliep slecht en huiswerk maken dat lukte al helemaal niet meer. Ik weet dus als geen ander dat pesten mentale en lichamelijke klachten kan geven. 

Ik heb daarna pas geleerd hoe ik sterk kan staan, hoe ik voor mezelf kan opkomen en hoe ik mijn eigen mening kan geven. Toen voelde ik me weer gelukkig en zelfverzekerd. Dat gun ik elk kind en daarom zet ik me 100% in om kinderen te helpen met sterk te staan tegen pesten. 

Sta Sterk Trainer
Kim Aukema

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: