Persoonlijke groei Therapie (diverse)

Energetische & Holistische therapie
Haarlem

Hartgedragen leven betekent in staat zijn te luisteren naar jezelf, je te laten leiden door je buik, te spreken vanuit je hart en contact te maken met jezelf, de natuur en met anderen. Hartgedragen Leven betekent dat je in balans bent. Met de natuur, het universum en met anderen, maar vooral met jezelf.

Pas als we in balans zijn, ervaren we flow, staan we open om te ontvangen en kunnen we onszelf écht geven, of dit nou thuis, op het werk of in de liefde is. Pas als we in balans zijn, ervaren we flow, staan we open om te ontvangen en kunnen we onszelf écht geven, of dit nou thuis, op het werk of in de liefde is.

In mijn healing-reading sessies voor jou stem ik me af op jouw fysieke, energetische en astrale lichaam.
Tijdens de healing word je verbonden met je hoger Bewustzijn en zielendelen. Soms is het nodig eerst praktische en fysieke klachten uit de weg te ruimen. Dan wordt dat als eerste aangepakt. Tijdens de sessie ontvang je praktisch en heldere informatie over jouw vragen. Daarnaast geef ik je praktische handvatten om spiritualiteit en holisme in je dagelijks leven te integreren om zo onder mijn begeleiding in jouw volste potentie te staan.

Ook begeleid ik hooggevoelige volwassenen en kinderen die niet kunnen aansluiten bij het huidige systeem. 

Biografie / Over Keren Cogan

Mijn naam is Keren Cogan en ik ben – voor de astrologen onder ons – geboren op 30 april 1981, om 19.45 in Beer-Sheva, Israël.

Ik ben moeder van twee prachtige zoons en getrouwd met een (meestal) fantastische man. Ik ben echter ook dochter, zus, vriendin, lachebek, knuffelkont, denker, voeler en doener. Energetisch en holistisch therapeut, NLP-master, healer, reader, coach Reiki-master, trainer en daarnaast ook nog talent-agent voor cinematografen. 

Ik ben ontzettend aards en praktisch ingesteld, en zo ga ik ook te werk.
Ik geloof heilig in de kracht van de natuur en dat als ons hoofd, lichaam en geest in balans zijn (holisme), we in onze volste potentie staan. De methodes en technieken die ik gebruik zijn er allemaal op gericht om balans te creëren en in contact te komen met je diepste, ware zelf. Jouw hoger Bewustzijn, jouw godsvonk.  Daarnaast geef ik je praktische handvatten om spiritualiteit en holisme in je dagelijks leven te integreren en zo door mij bijgestaan jouw diepste wensen te manifesteren.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op en maak een afspraak voor een eerste kennismaking!

Hartgedragen Leven
Keren Cogan

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: