Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Veranderen door zelfinzicht & ontspanning
Santpoort Noord

Neem jij genoeg tijd om af en toe stil te staan. Ben je bezig met de dingen die goed voor zijn? Herken je bij jezelf dat je steeds weer in dezelfde valkuil stapt? Loop je vast in je werk of privé leven? Wens jij een verandering of is een verandering nodig? Ik begeleid jou in jouw persoonlijk zelfleiderschapstraject.

Bij persoonlijk veranderen  is, gek genoeg, is een 100% focus op de gewenste verandering vaak niet de weg. Meer effect heeft het om te veranderen via “de achterdeur”. Dit staat voor beginnen met ontdekken en zicht krijgen op je eigen patronen, overtuigingen, manier van aanpakken van verschillende zaken. Inzicht krijgen in jezelf! Door jezelf te gaan snappen, ontstaat er begrip voor je jezelf en je eigen handelen.

Ons brein en denken speelt een hele grote rol in ons dagelijks leven en de dingen die we daarin wel en ook juist níet doen. Door het ontdekken van de werking van ons brein met onze systemen ontstaat relativering en ontspanning. Het is de ontspanning die ruimte maakt voor de verandering.

Inzicht krijgen is een proces. Dit kun je heel goed zelf! Ik reik je een methode waardoor jij jouw inzichten gaat krijgen. In jouw tempo, zonder druk.

Wat het anderen heeft gebracht:
“Rust en ontspanning, ik heb een heel ander leven!”
“Zelfvertrouwen en acceptatie. Ik sta weer zelf achter mijn roer”.
“Ontspanning en zelfvertrouwen. Ik gun iedereen de inzichten die ik heb opgedaan bij Fréderique!!!”

Burn out | Loopbaanvraagstukken | Leiderschapsontwikkeling | Meditatie

Biografie / Over Fréderique Speckman

Ik heb van veranderen mijn werk gemaakt. Ik hou ervan. Het levert een hoop onrust op en biedt tegelijkertijd nieuwe inzichten en een ander perspectief.  Open staan, ontdekken, ondergaan en natuurlijk groeien. Dat is wat me  zo ongelofelijk boeit.

Mijn interesse in ‘persoonlijk ontwikkelen’ startte al tijdens mijn studie Bouwkunde in Delft en vele workshops, trainingen en opleidingen volgden. In 2012 kwam ik in aanraking met het Clarity Proces ontwikkeld door Jeru Kabbal. Liefde op eerste gezicht. Het Clarity Proces is een persoonlijk bewustzijn proces wat de basis vormt van mijn werk. Het heeft me verschrikkelijk veel geleerd over mezelf.  Elk jaar neem ik nog de tijd en ruimte om me terugtrekken voor reflectie en meditatie. Het geeft me inspiratie, ontspanning en veel nieuwe zin….

Dit proces delen vind ik het mooiste wat er is.
Door (zelf)inzicht en helderheid ontstaat natuurlijke groei, vindingrijkheid en energie. “Ik ben elke keer weer zo geraakt als ik zie dat de kwartjes vallen en de vrijheid bereikbaar wordt. Die vrijheid was er al de hele tijd, maar we zitten onszelf in de weg om het te kunnen ervaren”.

  • Stilte, reflectie, tijd en compassie zijn voor mij belangrijke componenten. Ik krijg vaak terug dat ik goed kan luisteren, vragen stellen en alle ruimte geef voor jouw eigen proces.

Ik ben in 2013 voor mezelf begonnen als coach en begeleider, na 18 jaar als architect te hebben gewerkt. 

Opleidingen:

  • Opleiding Clarity Proces bij TSUKI te Leiden (2012 – heden)
  • Trainersopleiding Clarity Proces bij TSUKI te Leiden (2013 -2016)
  • HQM te Gent (2000- 2015) (opleiding en trainersopleiding)
  • TU Delft, Bouwkunde, afgerond.

Fréderique | Vormgever van Verandering
Fréderique Speckman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: