Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness training op Landgoed Duinlust in Overveen
Haarlem

Ik ben een categorie 1 trainer met een ruime ervaring. Aangesloten bij de VMBN dus u komt in aanmerking voor restitutie. Bij mij geen wierook, kaarsjes of zalvend taal gebruik. Training wordt met veel humor gebracht. Trainingen worden gegeven op top lokatie: Landgoed Duinlust Overveen. 

Biografie / Over Jan Obbeek

Ik geef mindfulness trainingen aan mensen die meer rust en kalmte willen ervaren en last hebben van stress.
De deelnemer leert op een vriendelijke milde manier met stress gerelateerde klachten om te gaan en zijn of haar grenzen beter te bewaken, te luisteren naar de signalen van het lichaam en betere keuzes te maken en vanuit eigen kracht. Ik laat ze zien hoe je met compassie naar je eigen beperkingen en ongemakken kunt kijken. Door oprecht interesse te tonen, aandachtig te luisteren en geen oordeel uit te spreken, creĆ«er ik een veilige sfeer waardoor er binnen de groep ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling.

Van deelnemers aan mijn trainingen hoor ik vaak dat vooral mijn humor en mijn nuchterheid bijdragen aan een prettige sfeer. Geen gezweef maar zakelijk en duidelijk. Een belangrijk onderdeel in mijn trainingen is de verbinding met de praktijk. Centraal staat het toepassen in jouw eigen dagelijkse praktijk van hetgeen je leert tijdens de training. Vanzelfsprekend deel ik ook mijn eigen ervaringen met mindfulness. 

  • Ik heb 25 jaar ervaring als docent in het middelbaar onderwijs en ben mede-eigenaar van een huiswerkbegeleidingsinstituut te Haarlem alwaar ik ook tevens mindfulness trainingen organiseer voor kinderen tussen de 13 en 18 jaar.

De laatste jaren heb ik me volledig toegelegd op het geven van mindfulness trainingen volgens het bekende, wetenschappelijk onderbouwde MBSR-programma. Ik blijf ik mij verbazen over de kracht die mindfulness heeft om levens te veranderen, op een eenvoudige praktische manier, zonder zweverigheid

The Mindfulness Club
Jan Obbeek

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: