Welzijn Verlies- en rouwbegeleiding

Praktijkgerichte doe-trainingen en begeleiding voor meer grip op je leven bij rouw en verlies
Velserbroek

Toegepast psycholoog en levensgeluk coach Monique Korpershoek biedt praktijkgerichte doe-trainingen en begeleiding voor meer grip op je leven.

Individuele coaching
Monique helpt in maximaal vijf gesprekken om je gedachten te ordenen en de eerste stappen te zetten. Meer grip op je leven krijgen kan door je gedachten te laten ordenen in een paar coachingsgesprekken.

De Deeltafel.
Je kunt ook deelnemen aan de Deeltafel. Tijdens de deeltafel worden, in een kleine groep, specifieke uitdagingen in het leven besproken. Door de ervaringen van anderen krijg je een vernieuwende kijk op je eigen situatie en word je geïnspireerd om eens andere aanpak te proberen. 

Mozaiekworkshop: Scherven van geluk
Als je een dierbare bent verloren, ben je even de grip op het leven kwijt. Door middel van de workshop scherven van geluk, helpen we bij het verwerken van je verdriet door met gelijkgestemden een blijvende herinnering te maken. Samen creatief mozaïeken en praten helpt bij het verwerkingsproces. Tijdens deze doe-workshop delen we ervaringen en maken we een mooi herinneringsstuk.

Biografie / Over Monique Korpershoek

Monique is toegepast psycholoog en wandel coach. Ze heeft NIVdt opgericht vanuit haar visie dat ze anderen vooruit wil helpen nadat een bepaalde levensgebeurtenis de balans heeft verstoord.

Naast haar werk voor NIVdt is Monique sinds 2015 coördinator bij Stichting Vluchtelingenwerk in Noord-West Nederland. Ze begeleidt vrijwilligers en stagiaires zodat zij vluchtelingen kunnen begeleiden tijdens het integratieproces. Recent heeft ze haar HBO psychologie diploma behaald. Haar afstudeerscriptie ging over het bevorderen van de integratie van Afrikaanse vrouwen in de Nederlandse samenleving.

Monique: “Ik help jou om jouw uitdagingen te ordenen en creëer zo rust en ruimte in je hoofd, waardoor je weer na kunt denken hoe je in actie kunt komen.”

Nederlands Instituut voor doe-trainingen
Monique Korpershoek

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: