Persoonlijke groei Hypnotherapie

Praktijk voor integratieve psychotherapie en hypnotherapie
Heemstede

Welkom in mijn praktijk voor integratieve psychotherapie voor volwassenen en pubers vanaf 12 jaar. Ik doe ook relatietherapie. Integratieve therapie is een kortdurende en effectieve therapievorm met unieke mogelijkheden en veel werkvormen, zo ook hypnose. In mijn praktijk komen mensen van alle leeftijden. Van 12 tot 99 jaar.

  • Clienten komen met allerlei hulpvragen en die zijn altijd goed.  Het kan gaan over je gevoel, je zelfbeeld, over burn out klachten, over codependentie/relatieverslaving,  over trauma's, over je relatie. Eigenlijk over alles waar je wel eens met een therapeut over wil praten.

Therapie is intensief en soms zwaar maar is ook een cadeau voor jezelf. Je doorbreekt patronen die er soms al heel lang zitten, soms al vanaf je kindertijd. Het lucht op en je ruimt op. Je komt weer in contact met je zelf en durft weer te luisteren naar je gevoel. Je leert te luisteren naar je eigen behoeftes, gevoelens en gedachtes.

Ik gebruik hypnose bij een aantal sessies.
Hypnose/trance betekent dat je in een ontspannen toestand, waarbij de gedachten en gevoelens uit het dagelijkse leven naar achteren schuiven, in contact gaat met je onbewuste. In dit onbewuste praat je makkelijker, kan je fantasie/metaforen gebruiken en ben je eerlijker. Je denkt niet, maar laat gebeuren wat er komt. Er komen vaak vergeten stukken naar boven, pijnlijke herinneringen die je makkelijker verwerkt en vertelt. Je kunt de hypnose op ieder moment verbreken, je doet nooit iets tegen je zin in, je blijft voor een deel ook in het hier en nu.

Biografie / Over Nancy Meijs

Ik, Nancy Meijs, ben 51 jaar oud. Ben moeder van 2 puberdochters en getrouwd. 

Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de UvA en ik heb de Pabo gedaan in Haarlem. De opleiding integratieve psychotherapie, innerchild therapie en emdr heb ik bij BGL in Hoofddorp gevolgd. De opleiding systemisch werk heb ik bij Plata in Leiden gedaan.

Ik heb jarenlang gewerkt in het basisonderwijs en in de jeugdhulpverlening. Momenteel heb ik een drukke praktijk aan huis waar ik therapie aan pubers en volwassenen en relatietherapie geef en werk ik 2 dagen bij INIZO, een instelling voor mensen met Autisme en gedragsproblemen als gedragswetenschapper.

Nancy Meijs praktijk voor integratieve psychotherapie
Nancy Meijs

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: