Persoonlijke groei Rouw- en verliesbegeleiding

Persoonlijke ontwikkeling door verlies en herstel
Haarlem

Ik begeleid je wanneer het je niet lukt te herstellen van wat je hebt verloren. Ik zorg ervoor dat je snapt wat er met je gebeurt en ik help je met afscheid nemen, rouwen en betekenis geven. Resultaat hiervan is dat je weet dat je herstelt van je verlies én dat het verlies onderdeel blijft van je bestaan. De scherpe kantjes zijn eraf. Op jouw manier hervat je je leven. Je hervindt jezelf. Je vernieuwt jezelf. Je leeft.

Biografie / Over Frances Nuijen

In tijden van verlies heb ik ervaren dat het belangrijk is dat er iemand voor je is. Geen adviezen, maar iemand die luistert met volle aandacht. Iemand die erop vertrouwt dat jij ergens wel weet wat de volgende stap is, die helpt om jouw innerlijk kompas te ontdekken. Dat is er, altijd! Ook wanneer je druk bent met innerlijke dialogen, in de regelmodus schiet of verlamd bent door angst. Dan  kan liefdevolle aandacht, lichaamswerk of beeldend werk helpen. Ik heb de heilzaamheid daarvan zelf ervaren en ben mij er vervolgens in gaan scholen.

Mijn opleiding Beeldende Therapie heb ik gedaan bij het Centrum voor Creatieve en Expressieve Therapie. De opleiding Lichaamswerk volgde ik bij het Bolt Instituut. Om mensen te begeleiden bij zingevingsvragen deed ik de opleiding Zingeving en Spiritualiteit In 2017 rondde ik de opleiding Omgaan met Verlies af. Dit is een greep uit de weg die ik ben gegaan. Wil je nog meer weten, kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

Praktijk voor verlies en herstel
Frances Nuijen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.