Persoonlijke groei Verlies- en rouwbegeleiding

Persoonlijke ontwikkeling door verlies en herstel
Haarlem

Rouw gaat over pijn om wat je hebt verloren. Dat kan heel iets concreets zijn zoals het verlies van een dierbare, verlies van werk of toekomstperspectief. Verlies kan ook gaan over wat er nooit is geweest, zoals kinderloosheid of het ontbreken van een veilige thuishaven. Juist het toe-eigenen van deze verschillende soorten verlies draagt bij aan jouw herstel.

Rouw gaat ook over herstellen van wat er is gebeurd. Het zoeken, ontdekken en ervaren van jouw veerkracht. Je laten vernieuwen door de rouw en het verlies. Het is een weg die jij gaat met heuvels en dalen. Van licht en donker. Van dood en leven. Van leegte en blijdschap. Soms is het fijn om jouw verhaal te vertellen aan iemand die zowel persoonlijk als professioneel de weg kent die je gaat.

Biografie / Over Frances Nuijen

In tijden van verlies heb ik ervaren dat het belangrijk is dat er iemand voor je is. Geen adviezen, maar iemand die luistert met volle aandacht. Iemand die erop vertrouwt dat jij ergens wel weet wat de volgende stap is, die helpt om jouw innerlijk kompas te ontdekken. Dat is er, altijd! Ook wanneer je druk bent met innerlijke dialogen, in de regelmodus schiet of verlamd bent door angst. Dan  kan liefdevolle aandacht, lichaamswerk of beeldend werk helpen. Ik heb de heilzaamheid daarvan zelf ervaren en ben mij er vervolgens in gaan scholen.

Mijn opleiding Beeldende Therapie heb ik gedaan bij het Centrum voor Creatieve en Expressieve Therapie. De opleiding Lichaamswerk volgde ik bij het Bolt Instituut. Om mensen te begeleiden bij zingevingsvragen deed ik de opleiding Zingeving en Spiritualiteit In 2017 rondde ik de opleiding Omgaan met Verlies af. Dit is een greep uit de weg die ik ben gegaan. Wil je nog meer weten, kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

Praktijk voor verlies en herstel
Frances Nuijen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: