Persoonlijke groei Kunstzinnige therapie

Praktijk Manon - Kunst en coaching
Haarlem

Praktijk Manon staat voor inner-empowerment vanuit je hart naar jouw kern, en bied: Een abstract expressieve kunstsessie, persoonlijk kunst programma, kindercoaching, persoonlijk afgestemd energieschilderij en kunst(verkoop).

Vanuit mijn achtergrond in kunstzinnige therapie en mijn passie voor ontwikkeling door middel van expressieve kunst, bied ik jou een passende combinatie van abstract expressieve kunst en coaching om veiligheid in jezelf te creëren, echt te leren luisteren en vanuit je hart naar jouw kern te gaan.

Zet je volgende, passende stap op jouw unieke pad en kies wat bij jou past: een empowerment kunstsessie, workshop, een passend programma van 1, 2, 3 of 4 maanden, een persoonlijk energieschilderij of kunst.

Ook doe ik nog steeds kindercoaching, hier ligt een passie van mij.

Laat jouw innerlijk licht schijnen en gun jezelf dit cadeau. 

Biografie / Over Manon de Groot

Ik ben Manon, geboren in 1996 in Velserbroek. Momenteel vestig ik mij in het gezellige Haarlem. In een paar woorden zouden anderen mij omschrijven als: rustig, kat uit de boom kijker, bescheiden, warm, doortastend, intens, gevoelig, intuïtief, eerlijk, stralend en liefdevol.

Met mijn praktijk wil ik jou iets bieden. Ik zie graag dat de ander zich verlicht voelt, lief is voor zichzelf en met die liefde stevig en krachtig kan zijn. Ik sta voor (women) empowerment en zie graag dat we lief zijn voor onszelf en de ander. Omdat ik zelf weet hoe moeilijk het kan zijn om je staande te houden in deze wereld wanneer je je ‘anders’ voelt en niet helemaal in het plaatje past van de maatschappij, wil ik die veilige haven bieden en doorgeven door middel van kunst.

Praktijk Manon
Manon de Groot

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: