Persoonlijke groei Verhuur Accommodaties

Ruime en lichte zaal voor groepen
Haarlem

Rustig gelegen lokatie die geschikt is voor groeps lessen zoals yoga, chi kung, mindfulness, meditate, familie opstellingen. Ook geschikt voor individuele sessies, coachings en training gericht op persoonlijke groei.

Gelegen in de groene Kleverpark buurt tegen de rand van Haarlem noord en Overveen. Slechts  5 minuten lopen van het station, parkeren voor de deur. De ruimte is te huur voor dagdelen overdag, ook vrijdag avond en in het weekend.

Je bent van harte welkom om ons aanbod te verrijken met nieuwe activiteiten voor groei en ontwikkeling.

De huurprijs is redelijk en afhankelijk van incidenteel of regelmatig gebruik, overleg mogelijk. Neem gerust contact op via de mail of telefonisch.  

Biografie / Over Helene Kissels

Yoga en meditatie ontdekte ik toen ik op zoek was naar meer rust en verdieping in mijn drukke leven. Hierdoor leerde ik diep te ontspannen en werd mijn lichaam weer soepel en vitaal. Mijn ‘Yoga-pad’ begon met Vipassana – en Zen meditatie. Deze brachten mij bewustwording en inzicht in gedrag, gedachten en emoties.

De yoga lessen kenmerken zich door een uitdagende afwisseling van in-en ontspanning. Er is veel aandacht voor de adem, waar en hoe te voelen. Je zult merken dat door concentratie,  aandacht en de asana’s je lichaamsbewustzijn groter wordt. Yoga werkt op alle lagen van lichaam en geest. De houdingen lijken soms bedrieglijk eenvoudig of roepen juist een gevoel van weerstand op. Je leert daarmee om te gaan. Yoga is wat dat betreft een prachtig middel tot zelfkennis en transformatie: vanuit innerlijke rust en een groeiend  bewustzijn verbindt yoga je hart en hoofd met elkaar.

Naast de groepslessen zijn er regelmatig workshops.

Opleiding: Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte

  • Specialisaties: Meditatie, Chakra psychologie, Ayurveda, Yoga Nidra, Adem en ontspanning (methode van Dixhoorn), Hormoon yoga, Zwangerschaps yoga.
  • Naast mijn yoga docentschap ben ik freelance journalist 

Yogastudio Kleverpark
Helene Kissels

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: