Persoonlijke groei Yoga

Opia Yoga
Haarlem

In onze prachtige studio in het centrum van Haarlem bieden wij tal van lessen aan. Van Hatha Yoga tot Chi Kung. Onder begeleiding van deskundige docenten kun je genieten van elke les op het rooster. Kom gerust langs voor een proefles

Wees van harte welkom om kennis te maken met een van onze lessen in de mooieste yoga ruimte van Haarlem- Centrum! Wij bieden verschillende vormen yoga aan waaronder Critical Alignment Yoga ( en Therapie), Kundalini Yoga, Yin Yoga, Visnana Yoga en andere bewegingsvormen zoals Tai-Chi, Chi-Kung en Pilates.

Voor mensen die spannings- en rugklachten hebben en voor wie yoga (nog) niet mogelijk is, is er de Critical Alignment Yoga Therapie (CAT). Deze les duurt een uur en er wordt voornameijk  aandacht besteed aan het vrijmaken van stijve en vastzittende structuren besteed. De vrijheid van bewegen neemt toe en je wordt soeper en sterker.

Wij werken met een 10-lessenkaart die je kunt gebruiken bij elke les van het rooster. En dat zijn er wel 16 per week! je kunt vrijblijvens gebruik maken van ons aanbod van 3 proeflessen voor 15 euro.

Opia Yoga
Lineke Verrips

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.